anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi primul rând aș vrea să-mi cer scuze că am lipsit o vreme, dar programul meu de lucru a fost peste măsură de încărcat, și deci n-am mai putut intra aici, să ajut cu sfaturi și restul...
Dar azi, fiind ceva mai liber, sunt dispus să răspund la întrebările dvs., așa că vă aștept aici, cu probleme și întrebări de tot felul.
Bine - nu chiar de "tot felul". Sunt unele chestii la care nu mă pricep, cum ar fi menstruația la fete, și metinul la băieți.
De fapt despre menstruație știu ceva, că mi-a zis prietena mea într-o zi-recent.
Adică vorbeam cu ea pe mess, și la un moment dat a spus "morții mă*si!"; și când am întrebat-o ce-are de vorbește așa, mi-a răspuns "sunt pe stop - mă doare burta, lasă-mă-n pace!"...
În fine.Deci: cine dorește să-l ajut cu un sfat-ceva?
Aștept și fete.Nu-i problemă dacă vorbesc și cu ele, că tot prietena mea, mi-a spus odată, când i-am zis că n-o suport când face fițe, că să-mi caut alta "mai suportabilă".
Ok. Vă doresc un Dragobete-partea a-2-a plin de bucurii (unde bucurii=sex), și vă aștept.
Mulțumesc.
Și azi dau fundițe la toți.

Răspuns Câştigător
| aliceinchains a răspuns:

N-am inceput nimic azi-noapte, stai tu linistit. Si tu care esti, altu' cu cont nou? NOname nu vreau sa fiu, par a fi toata ziua pusa pe pace si intelegere si liniste si bla bla? Neah...

16 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Te plicti?

| aliceinchains a răspuns:

Stii ce m-am distrat citind intrebarea ta? laughing
Haha, banuiesc ca ai pus-o la misto, SPER!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru aliceinchains):

Ce m-ai speriat! Când am văzut poza, am zis că ești NOname,și că s-a făcut brunetă.
Bine - dacă era ea, știa că am vorbit serios.
Mersi de răspuns, și acu fugi în pat înapoi să continuați ce ați început azi noapte! Da?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe bune, wizard! Chiar trebuia sa spui de menstruatia mea? Si daca vrei sa-ti cauti alta "mai suportabila" de ce nu mi-ai zis? Inviti aici fetele sa se dea la tine sau cum? Si sper ca acum ma suporti, ca pot deveni si mai insuportabila.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Bine dragă, dar poate că nici tu nu trebuia să mă întristezi, povestindu-mi despre cum suferă păsărica ta.Da?
Ok. Spune-mi cum ai reușit să te trezești așa devreme - mă îngrijorezi!

anonim_4396

Ufff alintatule.Chiar te-ai intristat? laughing. Stai linistit ca acum e totul ok.Si ai dreptate: e o minune ca m-am trezit asa devreme, nu? Am ramas si eu uimita de recordul asta al meulaughing.Te sarut! :*

anonim_4396

Ai mai văzut vreun film azi-noapte? Dar nu d-alea indiene, că am plâns destul de ce-am văzut azi pe site...

anonim_4396

De fapt, chiar am vazut.Era un film cu Angelina Jolie, unde era blonda si cam...nebuna.Si mai era o tipa in care a jucat cu Cher, dar pe ea nu stiu cum o cheama. Oricum, a fost interesanta prima parte...ca numai pe aia am vazut-o!happy.As vrea sa vad "If Only", oricum o sa-l vedem impreuna, nu?:*.Ok.Hai ca eu ma gandesc si la alte posibile "activitati" si le si notez! laughing

anonim_4396

Zi-mi și mie care faza cu If Only -ăsta.Ce subiect are?
(numai la prostii îți stă gândul, alintato!)

anonim_4396

DECI fi atent soldier: 2 indragostiti,sa zicem Amanda si John (nu le mai tin minte numele din film) locuiau impreuna. Logic,nu? Si ea era cantareata sau ceva de genul si el era arhitect (credbig grin).Si intr-o dimineata, inainte sa plece ei la treburile lor, ea i-a facut o surpriza lui.Adica s-a imbracat in cadoul lui (o geaca din piele vintage) si din ce era imbracata pe dedesubt se intelegea ca vroia ceva tipa, numai ca el n-avea timp de asa ceva, stii tu.intarzia la servici.Si ea a pus botic,iar cand l-a intrebat daca o insoteste la nunta mamei ei, el a zis ca nu poate si ea normal, s-a suparat si mai tare.Dar asta a trecut repede si au plecat amandoi-fiecare la treaba lui.Am uitat sa spun ca ei si-au dat intalnire in ziua aia,nu? Deci ei si-au dat intalnire la un restaurant. Unde acolo Amanda, nu mai stiu cum, i-a zis lui John ca s-au despartit.Si ea saraca a plecat plangand, el a incercat s-o prinda din urma-n-a putut, ea s-a urcat intr-un taxi unde la primul semafor a si facut accident si Amanda a murit.Si John era in spatele taxiului si a vazut toata scena.Iti dai seama ce a simtit saracu'? Apoi ajunge cu ea la spital unde o vede pe Amanda cum moare pe masa de operatie.Daaar...aici destinul ii mai da o sansa: se trezeste a doua zi langa ea! El normal-socat, dar pana la urma se bucura ca Amanda era vie si nevatamata.Numai ca observa ceva: se intamplau aceleasi lucruri ca in ziua in care a murit ea.Si s-a intamplat totul cam la fel, pana la intalnirea lor la acelasi restaurant.El normal si-a dat seama ca se va intampla acelasi lucru si ca Amanda va muri (din nou).Asa ca atunci cand s-a urcat ea in taxi, s-a urcat si el si ca si in ziua precedenta taxiul a facut accident si de data asta a murit el.Deci el s-a sacrificat pentru ea.Numai ca asa cum era si normal, ea a suferit apoi dupa el foarte mult.De acolo soldier, e si melodia "I'll take my heart back" unde pe la sfarsitul filmului o canta Amanda printre lacrimi si se intelege ca ea isi ia inima inapoi, nu? Deci e foarte frumos filmul si ar trebui sa-l vedem.Kiss ya! :*

anonim_4396

Da - sună interesant.Pare totuși că e film indian.O să-l vedem împreună. Bine o să întârzii un pic,că vin cu tramvaiul.
Pupăcioaso, nu te mai alinta atât!
Apropo de mașini, uite îți dau un clip cu unii care n-au făcut accident, din păcate. Știai că și cocalarii ascultă rapp? Fifti-sento?
http://www.youtube.com/watch?v=y6NjxeOvPMs

anonim_4396

Pai pentru tine toate filmele putin romantice sunt indiene, daca nu se omoara unii pe acololaughing.Si stiam ca si cocalarii asculta rapp.Numai ca soldier...pe asta n-ai nimerit-o.Ei asculta tot un fel de manele.Canta "Fifti-Cento" dar nu canta cumva tot despre masini,bani si femei? E adevarat, mai sunt si cocalari care il combina pe Salam cu Parazitii...dar pe asta chiar n-ai nimerit-o, avand in vedere ca 50 Cent e (poate) cel mai mare manelist din America.Dar uite: eu iti tin teorii despre rapp si manele, cand pe tine nici nu te intereseazalaughing.Tu ai altceva in cap.laughing

anonim_4396

Am înțeles.Bine că te-ai oprit la timp.
Hai să îți zic o fază :am citit dimineață aici cum spunea una de 17, că are un iubit de 21, și că mă*sa și cu concubinu ei ("tată vitreg"), n-o lasă să-și vadă iubitul și restul...
Și că ăla vitregu,care i-a citit prin telefon mesajele,i-ar fi spus clar,in față,că pune pe unii să-l omoare pe băiat,plus că și mă*sa-proasta o amenință că se ocupă de ea,in viitorul apropiat,de unde cred eu că vrea s-o lege de pat, cu lanțul.
Acum - că fata are viața grea cu ei - e clar; și că n-are nimeni ce ajutor să-i dea aici, nu? Dar nu zici că vine unu de vreo 16 ani-așa,(că am citit pe la el) și îi zice fetei că diferența asta de vârstă de vreo 4 ani,între ea și iubitul ei,e "puțin cam mare"!
Deci ăsta micu, o învăța pe ea să-și găsească un băiat mai de vârsta ei...
Îți dai seama ce făcea el cu noi, dacă afla de ăștia 20 de ani, care-s între noi?
Nici nu vreau să mâ gândesc!

anonim_4396

Da...asta e chiar interesant.Cred ca daca "da" p-aici pe la noi pustiu'...mi-e si groaza sa ma gandesc ce-o sa iasa!laughing.Eh pe dracu', nici nu-mi pasa ce zic altii.

anonim_4396

Normal.
Pe tine nu te face nimeni „pedofil"...
Hai că plec să-mi iau niște bere.
Îți luam și ție, dar n-ai voie - ești minoră.

anonim_4396

Nu ma face "pedofil"...ma face materialista sau mai rau:.Si vrei sa spui ca n-am voie bere, dar am voie alte chestii? Da, interesant...laughing