| SlashGashTerrorCrew a întrebat:

In ultimul timp tot am cosmaruri si de obicei nu ma pot trezi. Ori cat de mult as vrea nu pot. Sunt treaza, dar nu imi pot deschide ochii, iar visul tot continua. Ma interb oare ce inseamna asta. Dau funda + vot la cine ma ajuta. big grin

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hey happy. Poate tu nu vrei sa pierzi 'firul visului/cosmarului' ...si cam ce gen de cosmaruri ai? Chiar e curios ce spui tu. Nu ma pricep la chestiile astea sad! Dar incerc sa te ajut! Pai sa vedem, spui ca visezi, te trezesti dar nu deschizi ochii si cosmarul inca ruleaza in mintea ta... Nu stiu ce sa zic, poate esti pur si simplu obosit/a, poate nu dormi la orele care trebuie. La cat te culci de obicei si la cat te trezesti? Si cosmaruri ai ori de la alimentatie, care uneori nu o iei la orele care trebuie (mananci mult si tarziu), ori de la intamplari sau filme din viata de zi cu zi. Chiar si din intamplari frumoase din timpul zilei, noaptea acestea iti pot fi spulberate, ele transformandu-se in cosmaruri. Asta nu inseamna ca 'inseamna ceva' big grin e pur si simplu un cosmar, sau sunt niste cosmaruri. Nu o sa le ai toata viata, cred. Insa daca o sa ai mereu parte de ele, ceva sigur s-a intamplat in viata ta, un lucru care te-a marcat (poate nu ti-ai dat inca seama despre ce e vorba). Dupa ce te trezesti mai sti ce ai visat? Mai sti despre ce era vorba? Iti dau un sfat: dupa ce te trezesti, scrie pe un caiet facut special pentru chestia asta, ce ai visat! Iti notezi fiecare amanunt pe care il mai ti minte happy, si asa tot mereu cand visezi, fie ca e cosmar sau vis frumos! E posibil ca unele vise sa se repete. O sa te simti, in timpul somnului, ca intr-un DEJAVU. Sunt unele momente care se reiau, care revin dupa saptamani, luni sau ani in alte vise, desi se difera, unele clipe revin. O sa simti lucruri ciudate. Sau sunt chiar unele vise care se reiau cu totul. Le visezi ori dupa mult timp, timp in care le-ai uitat si ti le reamintesti acum, ori seara de seara. Am patit asa, era un cosmar, stiam ca totul s-a mai intamplat intr-un vis dintr-o seara, stiam pe unde sa o iau ca sa nu mai fiu fugarita de niste monstrii sau naiba stie ce erau aia, dar tot pe acolo o luam, pe drumul din visul...primul vis pe tema asta, aceeasi tema, acelasi subiect, acelasi vis sad. Sau mai ai uneori senzatia ca, cazi, ca te duci, ca nu ai de ce sa te prinzi, simti ca te duci intr-o prapastie, desi esti pe mijlocul patului. Simti cum cazi, simti o teama nemarginita, totul pare real, chiar daca nu ai o anumita imagine in somn, cum ai visele de exemplu. Doar ai o senzatie. Se spune ca imediat trebuie sa te trezesti cand simti ca (virgula) cazi. Se spune ca poti muri in somn. Nu stiu cat de adevarat e, dar asa se spune. Cam cu atata pot sa te ajut, mai mult nici eu nu stiu. Bafta in continuare. (sa scapi de cosmaruri) si sa ma anunti cu ce se intampla in viitor, daca vei face acel caiet unde sa notezi ce-ti amintesti din vis, sau ce vise ai, sau cum si cand dormi, sau ce cand mananci, chestiile astea! :* sper ca ti-am fost de ajutor! :*

2 răspunsuri:
| SlashGashTerrorCrew explică (pentru ):

Multumesc mult :* o sa incerc sa fac asta cu caietul. Mersii mult de ajutor.

| a răspuns (pentru SlashGashTerrorCrew):

Nu ai pentru ce! Mie mi-a facut pur si simplu o mare placere sa-ti raspund (in plus nimeni nu-ti raspunsese pana acum) big grin a fost o placere!