Sincer pentru ca si eu sunt pitica, imi plac baietii cu 4-5 centimetri mai inalti decat mine.Ok, as fi atrasa de creasta, dar sa nu fie de cocalar. Undeva intre.IfyouknowhatImean.Sa fie slab, si cu patratele.Si culoarea parului...hm. eu una am atractie la blonzi, dar conteaza si cum se poarta, si ce are in cap.Adica sa fie destept.
Mie imi plac mult cei de statura potrivita evident cu creasta, slabi, sportivi si carora le place sa aiba grija de propria imagine!
Inalti,nici slabi nici grasi, culoarea parului nu conteaza categoric fara creasta, frumosi si sa stie sa se poarte cu o fata.:*
Bine,mersi, raspunsul nu este superb dar o sa-l iau in calcul.
Buna.pai in primul rand cei care nu mint si sunt sinceri, cu cresta normal , inalti un pik.slabi,bruneti,sa fie la moda, si sa nu fie ca ceilalti, sa iasa in evidennta cu ceva mai special... sper ca te.am ajutat
Imi plac baietii putin mai inalti decat mine,slabi,culoarea parului poate sa fie oricare,sinceri, buni la suflet, de preferabil fara creasta(ca nu otti baietii cu creasta arata bine), sa arate bine, sa invete bine, sa nu fie laudaros si sa nu ii pese numai de el si de propia sa imagine!
Imi plac aia inalti ( lunganii ). Creasta in niciun caz, ce naiba n-o fi cocos!