Depinde din ce sunt (lână, bumbac...), dar ca să nu riști, bagă-le la 30 de grade și până una-alta uită-te la desene cu cei mici!
P.S. Felicitări, tăticule!
Ah,si ma gandeam pe unde ti-or fi lucind ochisorii!
Nu-mi imaginam ca te preocupa o banala masina de spalat cu gradele ei cu tot,dar cand n-are omul de lucru,isi face,nemtii,de exemplu,isi darama casa si-si fac alta,bine ca te rezumi la masina de spalat ca ramaneau hamsterutii pe drumuri!
Nu pot decat sa strig entuziasmata "bravo!",pentru activitatea ta umanitara de a-i hrani,din zece oameni n-ai fi facut-o decat tu, presupunand ca te numarai printre cei zece!
Sa nu uit de ce raspund la intrebarea ta, la 40 de grade, 5 linguri de supa daca n-ai doza de masurare,nu pune rosii cu galbene c-o sa ai camasi portocalii si hamsterii NU miauna!
Verifica daca,vecinul,impreuna cu hamsterii cei mici ti-a dat numai pe tatal-mama lor sau si pisica familiei!
Ah,ca era sa uit,albastru sau nu,macar un hamsteras imi pastrezi,te rog,caini am doi, pisici am sase, un hamster imi lipsea.
Multumesc!
Mare concurs mare de masini de spalat.
Americanii:
-Am inventat o masina de spalat super. 10000 de rotatii pe minut,spala,stoarce,usuca,calca, impatureste.
-Ceva probleme?
-Da, batistele mici le confunda cu cele mari.
Japonezii:
-Am inventat o masina de spalat super. 15000 de rotatii pe minut,spala,stoarce,usuca,calca,impatureste, le arunca in dulap.
-Ceva probleme?
-Da, nu deosebeste ciorapii albi de cei colorati
Romanii:
-Am inventat o masina de spalat super. 2000 de rotatii pe minut,spala,stoarce,usuca,calca,face mancare.
-Hai domle, face mancare!?
-Da.
-Ceva probleme?
-Da, daca nu o f*** la vreme pleaca de acasa!
Tu ce fel de mașina de spalat ai?
Mersi pentru astea două bancuri. Dacă te-ai fi oprit la primul îți dădeam și aici un "amuzant".
Sau al doilea n-a fost cu bătaie lungă? Știu - n-a fost.Altfel iar ne certam...
Hmm.Baby,nu-i asa ca-mi dai si mie un hamster? Mov daca se poate! Stii ca imi place movul.Cat despre haine...nu ma pricep-nu ma bag.Stiu doar ca hainele albe nu trebuiesc spala-te cu cele colorate, pentru ca sfarsesc ca pantalonii mei albi cu carouri + pete rosii, verzi si...mov.Deci asa nu, da? Hai ca sunt sigura ca te descurci.Te sarut!