Depinde din ce sunt (lână, bumbac...), dar ca să nu riști, bagă-le la 30 de grade și până una-alta uită-te la desene cu cei mici!
P.S. Felicitări, tăticule!
Ah,si ma gandeam pe unde ti-or fi lucind ochisorii!
Nu-mi imaginam ca te preocupa o banala masina de spalat cu gradele ei cu tot,dar cand n-are omul de lucru,isi face,nemtii,de exemplu,isi darama casa si-si fac alta,bine ca te rezumi la masina de spalat ca ramaneau hamsterutii pe drumuri!
Nu pot decat sa strig entuziasmata "bravo!",pentru activitatea ta umanitara de a-i hrani,din zece oameni n-ai fi facut-o decat tu, presupunand ca te numarai printre cei zece!
Sa nu uit de ce raspund la intrebarea ta, la 40 de grade, 5 linguri de supa daca n-ai doza de masurare,nu pune rosii cu galbene c-o sa ai camasi portocalii si hamsterii NU miauna!
Verifica daca,vecinul,impreuna cu hamsterii cei mici ti-a dat numai pe tatal-mama lor sau si pisica familiei!
Ah,ca era sa uit,albastru sau nu,macar un hamsteras imi pastrezi,te rog,caini am doi, pisici am sase, un hamster imi lipsea.
Multumesc!
Hmm.Baby,nu-i asa ca-mi dai si mie un hamster? Mov daca se poate! Stii ca imi place movul.Cat despre haine...nu ma pricep-nu ma bag.Stiu doar ca hainele albe nu trebuiesc spala-te cu cele colorate, pentru ca sfarsesc ca pantalonii mei albi cu carouri + pete rosii, verzi si...mov.Deci asa nu, da? Hai ca sunt sigura ca te descurci.Te sarut!
Mare concurs mare de masini de spalat.
Americanii:
-Am inventat o masina de spalat super. 10000 de rotatii pe minut,spala,stoarce,usuca,calca, impatureste.
-Ceva probleme?
-Da, batistele mici le confunda cu cele mari.
Japonezii:
-Am inventat o masina de spalat super. 15000 de rotatii pe minut,spala,stoarce,usuca,calca,impatureste, le arunca in dulap.
-Ceva probleme?
-Da, nu deosebeste ciorapii albi de cei colorati
Romanii:
-Am inventat o masina de spalat super. 2000 de rotatii pe minut,spala,stoarce,usuca,calca,face mancare.
-Hai domle, face mancare!?
-Da.
-Ceva probleme?
-Da, daca nu o f*** la vreme pleaca de acasa!
Tu ce fel de mașina de spalat ai?
Mersi pentru astea două bancuri. Dacă te-ai fi oprit la primul îți dădeam și aici un "amuzant".
Sau al doilea n-a fost cu bătaie lungă? Știu - n-a fost.Altfel iar ne certam...
Mindfulness întreabă: