| alessia a întrebat:

m-am certat cu un băiat, adică nu ne-am certat cine stie ce, dar el s-a supărat pe mine ca i-am zis nuștiu ce... și m-am enervat și i-am spus că nu mai vorbesc cu el niciodată. dar acum parca as vrea deoarece eram prieteni buni (ii cam plăcea de mine). PS(am mai pățit asa și când ne-am întâlnit la școala m-a luat și mi-a zis dacă mai sunt sup pe el și na...ne am împăcat), dar acum nu as mai vrea sa aștept pana îmi zice el (dacă imi mai zicehee hee)și cum as putea sa-i zic sa nu mai fie supăratsadsad:*

Răspuns Câştigător
| Bylok a răspuns:

Buna!

ai putea sa-i spui ca regreti ceea ce ai afrmat si ca ti-ai dori sa fi-ti prieteni din nou, deoarece tu nu poti fi suparata pe el chiar daca ti-a dat motive.

am patit-o si eu(am facut-o lata de tot), iar acel baiat nu a vorbit cu mine cam 3 luni, apoi cand a inceput sa imi vorbeasca i-am mai spus o "perla" si s-a suparat iar

tu spune-i ca-ti pare foarte rau si intreaba-l daca ati putea fi din nou prieteni asa cum erati inainte

sper ca te-am ajutat cat de putin

3 răspunsuri:
| celmareinvata a răspuns:

In primul rand daca esti fata nu trebuie neaparat sa-ti cer tu iertare.Trebuie sa il intrebi in fata ce are si daca vrea ca relatia dintre voi sa mai functioneze sau nu.Si fi mai certareata, trebuie sa ii spui de la barbat la barbat si nu actiona imediat, asteapta ce iti zice, si imi poti urma acest sfat chiar daca nu sunt baiat si nu stiu foarte bine ce e in mintea unei fete.

| kkkkkkkkkkkkk a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca iti pare rau orice ai fi facut si sa te ierte pentru ca prietenia voastra este foarte importanta

| alex1343 a răspuns:

Pai spune-i ca vorbele tale au fost spuse la nervi si ca nu vorbeai serios, bafta!