INCA UNU LIBER! Bravo lui, a scapat! Merita un sincer "BRAVO"!
Acum s-a trecem la partea serioasa."Facea lucruri fara s-a isi ceara parerea mea". Ar trebui s-a iti ceara parerea doar daca facea ceva cu lucrurile tale sau cu banii tai...alt motiv sau circumstanta nu exista, in care s-a iti ceara parerea."Mergea de prea multe ori prin baruri" Poate ca nu mai suporta s-a trebuiasca s-a ceara parerea ta pentru orice facea... Saaau poate ca nu ii pasa de tine.
Timpul vindeca tot. Sa nu faci greseala de a te intoarce la el din cauza suferitei, dorului, toate trec, se estompeaza cu timpul, nu ai nevoie de asa om. Doar ai rabdare si ocupa-ti mintea cu diverse lucruri, lasa-ti timp sa suferi si timp sa te vindeci: citeste, fii pozitiva, uita-te la filme, iesi afara cu prietenii. Doar NU te intoarce din drum, ar fi cea mai mare greseala
Stii si eu ma simteam asa, si inca ma simt.El mergea la baruri sa se distreze si nu-l invinovatesc.Dar prea mult strica. Sfatul meu e sa faci ce am facut eu. Uita-l! O sa vezi ca o sa fie mai bine. O sa gasesti pe altul. Bafta!