La ce anime te-ai uitat ca ma plictisesc si eu si vreau sa ma apuc de unul misto.
Sword Art Online( cel mai bun ), The Seven Deadly Sins, Guilty Crown, Fate: Apocrypha, Fate: Lost Encore, Fate: Stay Night Unlimited Blade Works(mi-a placut foarte mult, animație foarte bună), Your lie in April, Saint Seiya: Knights of zodiac (cam slăbuț), Hero=Mask (destul de bun ), Saint Seiya: The Lost Canvas (foarte bun ), The Asterisk War (foarte bun )
Bineinteles ca vom putea peste n ani. E ok ce ai intrebat, problema sta asa:
Ca sa facem asta trebuie sa luam schema din spermatozoid si ovul, sa vedem proiectul, ce se intampla, fiecare gena ce face, de care se leaga, dependenta dintre ele, cum e proiectat sa se formeze creierul cu toate caracteristicile lui. Odata scos proiectul scrie clar programul si daca scrie acolo "va fi anomalie si se va naste depsiv, sau va fi rau, impulsiv, are mentalitate cutare", tu modifici softul si creieru se va forma cum vrei tu.
La boli fizice la fel, scrie acolo daca e un ficat sanatos, inima sanatoasa, daca o sa ai tensiune sau nu, si scrii acolo sa se formeze sanatos tot.
La personalitate la fel scrie cum va fi in creier.
Doar ca inca nu suntem in stare sa scoarem proiectul si deci acum nu putem, deci deocamdata doar.
Si se va putea face modificari si cand omu e mare, se modifica soft si apar modificarile in timpul tot setat de tine, lent devi sanatos la ficat sau mai bun.
Emotiile sunt tot rezultatul unor reactii chimice in creier, deci si alea stau in proiect cum vor fi, doar ca multi nu stiu ca emotiile de chimia creierului sunt produse.
Vei putea lungi sau scurta viteza de imbatranire, ca ai vazut la caine e mult mai rapida, la broasca testoasa mult mai lenta, la 200 ani e inca in putere, pentru ca vei putea seta nr de regenerare al celulelor din tot corpul, neuroni si altele, de ex de la 10 regenerari poti pune 25. La ciine o fi 1-2 poate. Ca tot in proiect sta si nr asta.
Si inteligenta, fizic, tot tot, vei putea crea un om de la zero cum doresti tu setand si viteza de crestere! De ex sa ajunga ca la 20 ani in 20 ani sau un an. Un incubator in lab sau cum s-o numi ca nu stiu exact numele, se dezvolta acolo cum vrei tu.
Poti face o gagica a carei ideal masculin esti tu, si cand te va vedea se va indragosti de tine si face ce vrei tu, si setata ca niciodata sa nu-i scada atractia si niciodata sa nu se poate indrag de altul, si chiar daca va incerca mecanic sa faca sex, sa nu simta nimic. Daca ai 30 ani, setezi viteza de crestere la 6-12 luni si ajunge la 25 ani echivalent si a ta e. E doar un alt exemplu.
Fantastic! Asa va fi in viitorul indepartat.
Eu as vrea sa fie posibil. Nu am de unde stii ca nu am incercat si nici n-am vazut pe nimeni care sa poata. Dar daca nu am vazut nu e neaparat ca nu exista. Give it a try daca vrei Eu cred ca ar fi foarte tare.
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: