| AnonimusGate a întrebat:

Ma simt groaznic iubesc o fata si ma inteleg foarte bine cu ea dar ma simt groaznic stiind ca nu o pot avea... cand aud ca iese cu un baiat simt ca dau in depresie. Am incercat sa incheii orice relatie cu ea dar nu am putut m-am simtit foarte naspa o zi in care nu am vorbit cu ea, si ea a fost suparata. Am iesit des pe afara singuri dar mna, cred ca ma considera doar un bun prieten. Vreau sa i zic in seara asta ca imi place de ea si as vrea sa nu mai vorbim fiindca stiu ca ea nu ma place. Imi dau lacrimile omg. Ce sa faci viata.

Voi ce ziceti sa fac? crying(

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i. Poate ai noroc și te place. Îți țin pumnii. Baftă!

| AnonimusGate explică (pentru anonim_4396):

I-am spus dar ce sa faci... Stiam ca nu

| sabin89 a răspuns:

Așa se întâmplă când un băiat este îndrăgostit până peste urechi. Se transmite automat la fată un sentiment de respingere. Dacă știai să-ți temperezi sentimentele, să tratezi cu ea ca un tip stăpân pe situație, altul era rezultatul. Acum nu mai ai ce face. Nu mai poți ieși de aici decât printr-o resemnare și cu o inimă sfâșiată. Dar e bine măcar să stii pentru viitor. Relația trebuie să avanseze treptat. Puțin tu, puțin ea; încă puțin tu, încă puțin ea șamd. Cam cum se urcă treptele unei scări. Dacă simți că nu ești capabil să faci asta, mai bine renunți din timp și îți păzești inima de prea multe drame. Fii întotdeauna stăpân pe situație, gata oricând să și renunți dacă înțelegi că tentativa nu are șanse de success. Baftă!

| OldSoul a răspuns:

Cucereste-o, daca va intelegeti asa de bine probabil vrea sa o cuceresti si abia apoi va accepta relatia voastra.