E Ok atunci.
Cred ca nici nu l-ai avut la tine. Măcar acum, dormi cu inima linistita.
Il poti intreba, de ce nu!? Ii poti spune ca ai ajuns acasa si nu iti gasesti telefonul si probabil a cazut in masina. Nu afecteaza pe nimeni o intrebare!
"ori e posibil sa fi cazut din ghiozdan cand am baut apa in timpul condusului si am aruncat ghiozdanu in spate"
In cazul ăsta, normal că a picat in masina altuia dacă tu ai fost neglijent. Acum, urmează să vezi cât de onest e instructorul. Sau ceilalti colegi, care au urmat după tine la curs. Sper să ți-l dea...
Sună și poate ai norocul să iti răspundă cineva...
Telefonul nici nu avea cartela in el era un telefon mai mic care nu aveam ce face cu el si cartela o am in telefonul bun celalalt si astept pana maine la condus sa il intreb pe instructor ori cand ma suna de dimineata sa imi zica ora de condus il intreb daca a gasit un telefon
Spune-i direct, nu-l intreba daca l-a găsit! Pentru că, tu știi unde l-ai pierdut. Dacă te vede confuz, are un avantaj. Se poate gandi sa nu ti-l inapoieze, daca observă că nu esti sigur de locație.
Spune-i așa:
" Ieri mi-a căzut la dvs in masina un telefon. Va rog mult daca mi-l puteti înpoia..."
Incearca sa afli cine a mai avut ore de condus ieri, după programul tău, in aceeasi masina. Poate ca unul dintre cursanti l-a gasit si l-a dat instructorului.