| tonyc7 a întrebat:

Buna, TPU. Nu inteleg o chestie. Daca o tipa obisnuieste sa imi stearga comentariile pe care i le dau pe Insta la pozele ei (cu toate ca sunt exprimate frumos, comentarii de apreciere), de ce mai ma tine printre urmaritorii ei si nu imi da block?
Daca imi refuza comnetariile, inteleg ca nu ma place si care ar fi atunci explicatia pentru care continua sa ma tina printre urmaritorii ei?

12 răspunsuri:
| Skylor a răspuns:

Te ține pentru că nu vrea să piardă urmăritorii, sunt sigură că nu doar ție îți sterge comentariile.

| tonyc7 explică (pentru Skylor):

Vorbesti de parca ar avea doar cativa urmaritori.
Tipa asta are mii de urmaritori!
Ce mai conteaza unul sau alti cativa in minus?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca vrea cat mai multi urmaritori.
Esti doar parte dintr-o cifra, nu o intereseaza de viata ta. Ar trebui sa nu o mai urmaresti, daca te evita.

| Freya1 a răspuns:

Tu ii dai și aprecieri plus ca o și urmărești de aia nu îți dă block.
Dacă tot are mii de urmăritor și o deranjează doar comentariile tale poate ca exagerezi tu cu ele și în număr și în exprimare.

| tonyc7 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

De viata cui sa fie interesata mai intai la cate sute sau chiar mii de urmaritori are? Logic ca nu o intereseaza viata mea, mai ales ca sunt un strain pentru ea (cel putin deocamdata, sa speram ca cu timpul, pe masura ce postez si eu tot mai multe poze cu mine, cu zecile, sutele, va deveni interesata sa ma cunoasca si ea laughing)))

| tonyc7 explică (pentru Freya1):

Sunt si unele comentarii pe care le pastreaza (alea lipsite de cuvinte, transmise doar prin emoticoane).
Insa si cele exprimate prin cuvinte sunt cat se poate de frumoase, atent formulate, nu inteleg de ce mi le sterge. Recunosc, nu am vazut nici de la alti baieti comenturi bogat formulate in cuvinte. Deci permite expresii cat mai scurte, gen 'super', 'esti frumoasa', ce fain arati''''... Plus inimioare si alte emoticoane.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru tonyc7):

Doar daca faci postari de prin Dubai, prin cluburi, cu bauturi scumpe pe masa, poate te baga in seama. De fapt sigur te baga in seama asa. Toate zdrentele.
Nu ai ce face pe Instagram, totul e superficial si de calitate indoielnica.

Si totusi, oare chiar toate or fi materialiste (dupa cum reiese din comentariul tau, la care iti dau dreptate, nu te contrazic)?

Nu toate.
Majoritatea.
Majoritatea oamenilor, ca să nu fiu misogin. În cam orice anturaj devii interesant dacă jonglezi cu lucruri scumpe.

Si de ce crezi ca asta ii atrage in general pe oameni si in special pe femei in a fi mai apropiati/mai amabili/mai deschisi/mai prietenosi cu o astfel de persoana? (de parca respectivul le-ar oferi si lor o parte din avere...) laughing))))

Fiecare e liber să aibă standardele lui. La fel cum există persoane care vor doar prieteni cu studii superioare sau neascultătore de manele, neconsumatoare de alcool și substanțe, unii consideră că e un bine pentru ei să stea cu cei care cheltuie mai mult decât produc. Lucrează doar la imaginea lor.
Că până la urmă, materialiștii pot fi atrași de două categorii: cocalari care se zbat în datorii dar își dau bășini cu lucruri scumpe, și persoane care au mereu mulți bani.
Cea mai urâtă rasă de materialist este țărăncuța care pleacă dintr-o casă fără baie, și are pretenție de la bărbați să aibă BMW sau Audi, haine scumpe, și buget de vacanțe cu ea... Că e obosită sărăcuța, chiar dacă nu are nici studii, nici chef de muncă.

| RAY a răspuns:

Uite cat de mult valorezi pentru ea

Facebook like button

. select {
width: 80%;
padding:20px;
border: 2px solid red;
}
body {
background-color: pink;
}
p {