anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu-mi place scoala m-am saturat sa tot merg in fiecare zi la scoala pana la 3, azi nici nu am fost la scoala as vrea sa merg la munca dar sunt abia intra 9a pana la urma cred ca o sa ajung sa ma las de scoala eu as vrea sa fiu mecanic auto dar parintii nu ma lasa nici sa merg la profesionala niste sfaturi

4 răspunsuri:
| MedeeaTpU a răspuns:

Nu. Parerea mea este ca nu trebuie sa renunți la școală. Mai ales dacă ești în clasa a IX-a. Crede-ma, vei regreta mai târziu. Școala a fost inventată cu un scop... Du-te la școală, lasă internetul și scoate-ti prostiile astea din cap!

| immaBeast a răspuns:

Nici mie nu mi-a placut scoala, si eu am fost la profesionala ( nu pentru ca am vrut, pentru ca nu am avut unde sa merg in alta parte, media prea mica, nu m-a primit in alta parte ).
Acum...la 21 ( in curand 22 ) de ani ma trezesc in fiecare dimineata la ora 5:00 sa plec la munca, o munca pe care nu o urasc dar nici nu-mi place sa o fac, aproape in fiecare zi regret ca nu am invatat mai bine, ca nu am mers la un liceu mai bun, ca nu am avut ocazia sa merg la o facultate.
Acum...ghici ce fac?
Ce fac majoritatea necalificatilor care nu au invatat carte dar vor sa traiasca si decent, strang o suma de bani si plec pe unde apuc, Germania, Londra, Franta...cine stie pe ce santier sau in ce depozit o sa fiu peste 2, 3 ani prin strainatate.
Asta este, nu zic ca ma plang, imi asum ce am facut, eu doar te rog sa te mai gandesti de cateva ori inainte sa iei o decizie care iti poate afecta intreaga viata.
Bafta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tinete de scoalã la minim cu invatatul pânã atunci chinuiete sã devi cel mai bun mecanic auto din zona, si gaseste o cale ca in 2-3 ani sa faci bani din asta bunicei. Este clar de ce esti pasionat, nu renunta doar pentru note mai mari, te poti chinui si in ultimul an de liceu pentru bac cine stie pânã atunci poate ai propria ta firmã.

| zăGhost a răspuns (pentru immaBeast):

Daca iti doresti, poti sa faci liceul la seral si o facultate la fara frecventa. Ai doar 21, unii fac facultate dupa 30.