| Yaesmin a întrebat:

Nu pot să mă abțin să nu injur.De când eram mică aveam acest obicei.Eu când înjur o persoană nu o fac din răutate, o fac din obișnuință.Cum să mă dezvat să înjur? Când este vreun copil prin preajmă încerc să mă controlez dar simt ca nu mai pot.Eu nu rezist nici măcar o zi fără să înjur.

Răspuns Câştigător
| CinevaAnonimă a răspuns:

Trebuie sa depui vointa, oricat de greu ar parea. Sa iti doresti asta, sa lupti, sa nadajduiesti ca vei reusi, sa depui efort si sigur vei putea sa nu mai injuri!

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Urat. Foarte urat. O domnisoara frumoasa, educata, civilizata si pe deasupra si inteligenta, trebuie sa isi impuna si sa invete sa se abtina. Pentru a nu pierde complet obiceiul si "repertoriul" poti continua sa injuri, dar numai....in gand. big grin

| RAY a răspuns:

Las ca nu-i nimic mai importanta e iubirea nu? Te accept asa cum esti

| Eduard196 a răspuns:

Nu ai decat sa continui lupta pana o sa reusesti

| Yaesmin explică (pentru RAY):

Da,asa este.Eu pe tine nu te-as înjura niciodată.Eu îî înjur doar pe dusmani, mai exact pe oamenii care nu stiu ce sa facă să mă enerveze mai tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roagă pe cineva în preajma căruia petreci foarte mult timp să te taxeze pentru fiecare cuvânt urât care îţi iese pe gură. 5 lei înjurătura

| RAY a răspuns (pentru Yaesmin):

Of honey

| danay72 a răspuns:

Pur si simplu încearcă să îți stabilești în fiecare zi să nu înjuri și gandeste-te dinainte cu ce cuvinte ai putea inlocui înjurăturile. Apoi, gândește-te mai mult la lucruri frumoase si în timp vei vedea ca modul in care gândești îți influențează vorbirea.