1. Șanse mici. În locul tău nu aș face nimic, aș face ceva în mod sigur în locul meu.
La ce te referi? Sa incerc cu alta fata? Daca la asta te referi, ai dreptate, dar ma simt extrem de prost si fata de ea. Era increzatoare, dar nu m-a deranjat cu nimic si nici nu am bagat-o in seama. Simt ca daca as lasa asa as fi dezamagit, ca imi placea de ea, ea a facut totul bine, era si usor de luat (din moment ce ea a initiat - rar de la o fata) si eu am dat-o in bara rau de tot. As vrea macar sa incerc. Oricum, sunt extrem de dezamagit de mine.
Dar asta e. momentan consider ca ai cel mai bun raspuns, mai astept sa vad daca primesc si alte opinii, maine fau funda promisa.
Nu te mai gândi la ea. Nu iese nimic chiar dacă te întâlnești și în stație cu ea și te uiți la ea.
Cred ca vrei sa ma motivezi sa nu ma mai amagesc, si apreciez asta. Dar ei i-a placut de mine. Si mie imi placea de ea. De ce n-ar iesi nimic? Mi-a fost rusine pe moment, pentru ca mereu mi-am asumat ca daca se pune cineva langa mine in autobuz e o normalitate. Dar acum, ca mi s-a intamplat, n-as mai face aceeasi greseala. Oricat de rusine mi-ar fi as vorbi cu ea, ca numai la asta ma gandesc de atunci.