| Asdf6789 a întrebat:

Buna TPU... O fata tare placuta la prima impresie s-a mutat de pe locul ei pe locul de langa mine cand au coborat prietenii ei. Autobuzul era aproape gol, erau foarte multe locuri libere. Eu am 21 de ani, ea parea putin mai mica. Se uita mereu cu coada ochiului in telefonul meu cand il deschideam. Nu m-am gandit sa intru pe profilul meu sau in agenda pe numar propriu pana cand am iesit din autobuz. Nu stiam exact nici ce varsta avea fata. Cam de 17-18 parea din fractiunea de secunda care m-am uitat la ea (am vazut-o doar din profil la față). Nu stiu daca as mai recunoaste-o a 2-a oara, dar daca fata e de o varsta apropiata cu mine, imi pare tare rau ca nu am bagat-o in seama ca si mie imi placea mult de ea din vedere. Voiam sa vorbesc cu ea, dar nu stiam ce, era si o doamna in fata noastra si mi-a fost jena (probabil o rusine nejustificata). Regret in primul rand faptul ca intentiile ei (cel putin dupa parerea mea) erau clare si eu am ignorat-o complet. Imi pare extrem de rau.
Ea a luat autobuzul cu doi prieteni (un baiat si o fata) de unde il iau si eu (ma gandesc e posibil sa stea fie din cartier), dar nu stiu unde a coborat (am auzit-o ca vorbea la telefon sa se intalneasca cu alta fata, nu i-a zis numele). Ce sanse credeti ca am sa ma mai intalnesc cu fata asta? Daca sa zicem ca as avea norocul, ce ati face in locul meu cand ati vedea-o? Dau funda.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Șanse mici. În locul tău nu aș face nimic, aș face ceva în mod sigur în locul meu.

5 răspunsuri:
| anonimuIl a răspuns:

Nu te mai gândi la ea. Nu iese nimic chiar dacă te întâlnești și în stație cu ea și te uiți la ea.

| Asdf6789 explică (pentru sadrian46):

La ce te referi? Sa incerc cu alta fata? Daca la asta te referi, ai dreptate, dar ma simt extrem de prost si fata de ea. Era increzatoare, dar nu m-a deranjat cu nimic si nici nu am bagat-o in seama. Simt ca daca as lasa asa as fi dezamagit, ca imi placea de ea, ea a facut totul bine, era si usor de luat (din moment ce ea a initiat - rar de la o fata) si eu am dat-o in bara rau de tot. As vrea macar sa incerc. Oricum, sunt extrem de dezamagit de mine.
Dar asta e. momentan consider ca ai cel mai bun raspuns, mai astept sa vad daca primesc si alte opinii, maine fau funda promisa.

| Asdf6789 explică (pentru anonimuIl):

Cred ca vrei sa ma motivezi sa nu ma mai amagesc, si apreciez asta. Dar ei i-a placut de mine. Si mie imi placea de ea. De ce n-ar iesi nimic? Mi-a fost rusine pe moment, pentru ca mereu mi-am asumat ca daca se pune cineva langa mine in autobuz e o normalitate. Dar acum, ca mi s-a intamplat, n-as mai face aceeasi greseala. Oricat de rusine mi-ar fi as vorbi cu ea, ca numai la asta ma gandesc de atunci.

| Asdf6789 explică (pentru sadrian46):

Cred ca am inteles raspunsul gresit si tu te refereai la faptul ca tu ai face ceva daca ar fi sa o vezi. Si eu as face la fel. Nu as sti ce (la asta ma refeream, am formulat prost intrebarea), dar repet, sigur as face ceva mai bun decat nimic.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Asdf6789):

Am vrut să spun că nu mă pot pune în locul tău.