Cine știe?! Eu am visat că unuia din frații mei îi este rău! Mă plimb prin vis pe ici pe colo; Frati-miu dormea, căci petrecuse toată noaptea jucându-se pe PC, iar soră'mea era și ea, la fel de bine, prin preajmă. Atunci cui îi era rău? mă întrebam. Trebuia să ajung la spital, să văd dacă se simte bine, să văd ce a pățit! Dar cine? Că ăștia ai mei se părea că sunt bine. Apoi o visez pe mama într-un ARO, de culoare roșie, izbindu-se de un zid. În fine... Mă trezesc; instinctiv o sun pe soră'mea; îi povestesc ce vis handicapat am avut, apoi îmi pregătesc micul dejun. După vreo 3 ore. Mă sună soră'mea. Vorbise cu mama la telefon. Din vorbă în vorbă îi povestiră și visul meu. Atunci mama i-a mărturisit, că pe vremea când eram doar eu la părinți, a pierdut un copil. Era fată.
Te atrag baietii rai poate? xD Am visat si eu ceva asta dimineata, cum un caine mare, negru venea la mine dadand din coada, am vrut sa-l mangai insa incepea sa ma muste x.x apoi dintr-odata a sarit peste mine si m-a dat jos la pamant. Sedeam cu ochii inchisi, nemiscat si il auzeam garaind deasupra mea si ii simteam respiratia peste fata mea (super straniu si infricosator), ca sa ma trezesc la un latrat de caine de afara.
AndrewTate7789 întreabă: