| Izzy09 a întrebat:

O sa va povestesc cu detalii visul meu ciudat care nu are logica (din punctul meu de vedere) dar este interesant si ma intereseaza in special sa aflu ce semnificatie are barbatul necunoscut din vis, imbracat in alb (din cap pana in picioare cu haine largute), cu barba si cu catuse la maini. Va povestesc exact ceea ce imi amintesc happy.
Eram intr-un apartament cu doua persoane cunoscute mie si stateam la o masa. Masa era plasata in fata unei fereastre mari, si una dintre persoanele cunoscute (care privea pe geam) spune: "Uite politia. Se pare ca intra in bloc". Eu, uimita ma ridic de la masa si zic "Unde?" uitandu-ma repede pe geam. Parca grabita, dau sa ies din apartament si persoana aceea cunoscuta imi spune "Unde te duci? Nu iesii, probabil e la vreun vecin". Am iesit, coboram repede scarile si am dat nas in nas cu un politist care m-a intrebat ce fac (nu mai stiu ce raspuns i-am dat, nu-mi amintesc) si am iesit in fata blocului.
Langa usa blocului, mai era o usa deschisa (administratie, nu stiu ce era acolo) si m-am ascuns dupa usa aceea, uitandu-ma atent la bloc sa vad cand ies politistii.
La un moment dat au iesit politistii alaturi de un barbat (barbatul despre care v-am spus; imbracat in alb, cu barba si cu catuse la maini). In stanga si in dreapta barbatului erau doi politisti care il tineau de maini, desi avea catuse. S-au oprit exact in fata usii de la bloc si in acel moment mi-a fugit privirea la acel barbat. Chestia este ca el m-a vazut ca il privesc si s-a uitat fix in ochii mei. Nu pot sa descriu privirea lui. Oricat as fi vrut sa imi iau ochii de la el, nu am putut. Avea o privire care te ingheta pur si simplu. Imi inspira teama. Cand sa treaca pe langa acea usa dupa care eram eu, m-am dat repede de cealalta parte a usii. Imi batea inima foarte tare. Iar barbatul acela nu isi lua ochii de la mine.
Era un barbat matur, inalt, atragator, dar privirea lui... nu am cuvinte! Imi era frica de el, dar in acelasi timp imi parea rau sa-l vad asa.
Ciudat, nu? laughing. Si sunt chestii care nu pot sa le leg sau poate nu-mi amintesc.

3 răspunsuri:
| 393Dan a răspuns:

Te atrag baietii rai poate? xD Am visat si eu ceva asta dimineata, cum un caine mare, negru venea la mine dadand din coada, am vrut sa-l mangai insa incepea sa ma muste x.x apoi dintr-odata a sarit peste mine si m-a dat jos la pamant. Sedeam cu ochii inchisi, nemiscat si il auzeam garaind deasupra mea si ii simteam respiratia peste fata mea (super straniu si infricosator), ca sa ma trezesc la un latrat de caine de afara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine știe?! Eu am visat că unuia din frații mei îi este rău! Mă plimb prin vis pe ici pe colo; Frati-miu dormea, căci petrecuse toată noaptea jucându-se pe PC, iar soră'mea era și ea, la fel de bine, prin preajmă. Atunci cui îi era rău? mă întrebam. Trebuia să ajung la spital, să văd dacă se simte bine, să văd ce a pățit! Dar cine? Că ăștia ai mei se părea că sunt bine. Apoi o visez pe mama într-un ARO, de culoare roșie, izbindu-se de un zid. În fine... Mă trezesc; instinctiv o sun pe soră'mea; îi povestesc ce vis handicapat am avut, apoi îmi pregătesc micul dejun. După vreo 3 ore. Mă sună soră'mea. Vorbise cu mama la telefon. Din vorbă în vorbă îi povestiră și visul meu. Atunci mama i-a mărturisit, că pe vremea când eram doar eu la părinți, a pierdut un copil. Era fată.

| Izzy09 explică (pentru 393Dan):

Ce ți-e şi cu visele astea... laughing