| Jazzberry12 a întrebat:

Revin cu aceeasi intrebare de azi-dimineata. Ce satisfactii iti aduce un blog? Cat de greu este de "intretinut"?

Răspuns Câştigător
| Zeflemitoarea a răspuns:

Nu îţi aduce nicio satisfacţie.
Eu, una, aş scrie pentru mine. Mi se pare cretin să îmi dea aşa-zişii cititori idei despre ce să scriu sau să mă întrebe data următoarei postări. Intri pe blog când ai timp şi scrii dacă ai ceva de scris, nu?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti aduce nici un fel de satisfactie, doar iti pierzi timpul aiurea.
big grin Parerea mea.
Este greu de intretinut si nici nu prea ai vizite multe.

| anoxdox a răspuns:

Eu am avut cateva situri si blog-uri ia incearca sa veizi cat de greu sunt de intretinul fac pariu ca u nu poti sa ti un site.......binenteles sa fie undeva acolo suswinking

| Jazzberry12 explică (pentru Zeflemitoarea):

Corect. Asa cred si eu, scrii pentru tine, nu pentru like-uri si comentarii. happy

| Jazzberry12 explică (pentru anoxdox):

Amice, nu ma cunosti, prin urmare nu ai de unde sa stii daca pot sau nu sa tin un blog, si nici daca va fi unul bun, ''undeva acolo sus'' sau nu. Asta ramane sa decid eu.

| anoxdox a răspuns (pentru Jazzberry12):

Dupa cum vb u nu o sal poti tine acolo sus pe un blog sincer nu sti ce ineamna sa ai un site ( daca nu-ti convine raspunsul meu ma gasesti pe acelasi nume de meess anoxdox)

Hmmm..interesant. Sunt foarte curioasa cum ai ajuns tu la concluzia asta. Cum ti-ai dat tu seama de asta doar citind 5 randuri?

| anoxdox a răspuns (pentru Jazzberry12):

Am cunocut multe persoane ca tine si imi dau seama repede ( e ultimul rasp lasat de mine daca vrei sa vb sau sa te ajut la ceva id meu ''anoxdox''

Nu cred ca ai cunoscut persoane ca mine. Nu ma cunosti si la urma urmei, cu totii suntem diferiti. laughing

| xcristix a răspuns:

Pai eu zic ca iti da satisfactii sa vezi cum vizitatorii abia asteapta ca tu sa mai postezi ceva, si e frumos sa te lauzi si tu cu munca ta, iar poate daca ajungi acolo sus faci si bani cu el