| Floarealaculuialbastru a întrebat:

Bună TPU! Sper din suflet sa nu supăr pe nimeni, dar am observat ca sunt din ce în ce mai mulți negri în România,iar lucrul acesta ma îngrijorează. Nu sunt exagerat de mulți, dar sunt mai mulți decât au fost și tot apar, iar situația devine grava, nu înțeleg ce se întâmplă. De ce vin? Nu mi se pare în regulă. Ce părere aveți?

8 răspunsuri:
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

E moștenirea lăsată de Ceaușescu, care a fost bun prieten cu liderii comuniști africani (România a fost prima țară să recunoască indepența Guineii Bissau în anii '70, dacă mai țin bine minte).
Negrii vin aici în mare parte să învețe la facultate, din moment ce în Congo cel mult te învață cum să culegi banane corect.

| Floarealaculuialbastru explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Mie nu mi se pare în regulă! Nu sunt rasistă, dar nu cred ca e foarte bine pentru țara noastră, înainte de pandemie se întâmpla sa vezi un negru odată la 3 ani, acum ii vezi mereu.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru Floarealaculuialbastru):

De ce nu vi se pare bine?
Nu e diversitatea un lucru de prețuit? Uitați-vă la animale: ele stau cel mult cu membrii familiei lor, iar restul sunt văzuți ca dușmani și alungați. Omul se îndobitocește dacă petrece timp numai cu oameni de aceeași religie, rasă, limbă, vârstă, sex și opinie politică. Un om inteligent vrea să afle cât mai multe, să învețe limbi străine, să studieze istoria și cultura altor țări, să audă și opinia ceilorlalți (vorba romanilor: "audiatur et altera pars").
Atât timp cât nu ne fac probleme (precum o altă etnie mult-iubită) nu văd vreo problemă cu negrii din România.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În București sunt negri care livrează mâncare cu bicicleta.

| Drimmero a răspuns:

Emigreaza din Africa si Asia pentru ca acolo duc o viata mizerabila si vor sa isi faca un rost in viata, sa castige mai multi bani, sunt si mana de lucru ieftina si sunt pusi pe santiere si munci fizice grele, unii vin strict pentru studii, isi mai fac eventual o familie aici si se stabilesc. Atata timp cat isi vad de treaba lor si nu incep sa-si arate salbaticia cu care sunt invatati la ei pe tarla e ok, nu ma deranjeaza. Pana la urma asta e globalizarea, au dreptul si ei la fel ca tine sau restul la o viata mai buna.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Floarealaculuialbastru):

Cum adica " Nu sunt rasistă" dar te ingrijoreaza ca sunt din ce in cel mai multi negri.

La cum ai pus intrebarea esti mega rasista, si un rasism din ala mizerabil fara nicio scuza.

| iulia0514 a răspuns:

Nu înțeleg care e problema! Asa cum mergem noi în Anglia, Spania, Italia, Suedia.etc. vin și ei la noi despre sirilanchezi despre chinezi nu zice nimeni nimic! De obicei afro-americani vin sa studieze la noi asiaticii în schimb vin sa lucreze și 65% aici rămân pe când cei din prima categorie pleacă înapoi în țara lor aproximativ 85 % din ei!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Situație gravă, de ce? Vin să învețe, vin cu treabă, sunt cu vize.