E numarul unei companii din Danemarca. Firma se cheama Leasy, si vand electronice .
Sigur nu era 0888 888 888? Dacă la ăsta te referi găseşti o groază de ştiri despre el cum că ar fi număr blestemat, fiind suspendat în Bulgaria din cauza faptului că toţi posesorii lui au murit.E plin internetul de ştiri de-astea. Aberaţii.
Serios? si ai idee de mar suna pe mine aia din danemarca?
Din greseala probabil te-au selectat dintr-o lista de apelanti, uite aici sursa.
http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/88888888
E foarte ciudat si eu am fost sunata de numarul acesta, am gasit ceva pe net cum ca ar fi de la o firma din strainatate si e absolut imposibil pentru ca am vorbit la telefon era un barbat m-a intrebat ce fac si eu raspuns speriata binee... si dupa am zis ce nr ..cine esti? si mi-a zis ca e. si nu am inteles ce nume a zis si dupa m-a intrebat de ce sunt asa speriata si i-am inchis, imediat reactia mea a fost sa sun si zicea ca numarul nu este in serviciu... 8 de 8 fara 0 fara nimic, 88888888!
Si eu tocmai am fost sunata de pe acest nr.ieri la ora 16.36 si azi la aceiasi ora, dar doar bip, nu am putut raspunde.Cand incerc sa apelez innapoi imi zice nr gresit
Eu n-am rasp imi era frica :p era seara tarziu si mai m-a sunat acum un an si ceva poate chiar doi pe alta cartela
Si pe mine m-a sunat acelasi numar..nu a, putut sa-i raspund deoarece dormeam..si nu stiu cine e
Intr-un fel, e numarul diavolului! Eu, am fost sunat de pe acest numar de telefon si am raspuns de mai multe ori. Nu stiu de unde e numarul, probabil din strainatate, pentru ca NU este un numar al vreunei companii romane. Oricum, numarul este folosit de diferite companii de recuperare credite. Cum este tehnic posibil ca mai multe companii ROMANESTI sa foloseasca acelasi numar (88888888), nu mi-am batut capul. M-am rezumat de a le servi de fiecare data toate injuraturile pe care le cunosc si cam atat!
Cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un număr de telefon a fost 2.79 milioane $. Astfel, numărul 6666666 a fost scos la licitaţie în cadrul unui eveniment cu scopuri caritabile desfăşurat în mai 2006 în Quatar. Pe locul al doilea se situează un chinez care a plătit aproape 550.000$ pentru a obţine numărul 88888888.
Mr14Anonim întreabă: