| All3 a întrebat:

TPU!
Stiti serialul NiNi de pe Disney Channel? Ei bine ard de nerabdare sa aflu care este secretul Celinei, cei care au vazut episodul va rog spuneti-mi.

P. S Cumva Celina este mama Lui NiNi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da m-am uitat secretul e ca e mama lui nini

222 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celina nu are cum sa fie mama lui Nini sunt cam de aceeasi varsta.Eu cred ca Celina e mama Ceciliei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celina nu e mama lui NINI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai Nini, nu stiu deoarece nu seamana cu ea. Sisi seamana foarte bine cu ea, s-ar putea sa fiie Sisi.Selina este freumoasa dar rautacioasa

| bossul8 a răspuns:

Nu celina nu e mama lui nini si secretul celinei e ca si -a amandonat copilul buna am 8 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred asa ca tot serialul asta e cu susun in jos. Nini e urata tu nu crezi iar ea nu e cam tanara sa fie cu tomas. Si selina ma innerveaza ca gata de la o simpla lavitura da vina pe nini sau pe care il prinde in fata. Iar cu trecutul ei se zice ca e mama lui nini sau la sisi aici tati sunt incurcati. Cei cu nini cum sa faca adaua indetitate pentru mine e un serial incurcat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca secretul lui celinei este ca a abandonat copilul ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nusti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nini nu este fica selinei, cred ca sisi este deoarece are numele la fel sisi, selina. si seamana sunt blonde cu parul cret si de aia selina nu ii plac copii, daca ii placeau ea nu siar fii abandonat si de acea ii nu-i place nici de sisi, si sisi nu ii place de ea eu asa cred, si nini are varsta aproape ca selinaa nu ar putea nini sa fie fica ei deoarece eu varstele la fel eu asa cred ce vam zis mai sus si imi place nini f mult dar acum l-a pus de la 10 sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar NiNi are 2 vieti cea de NiNi si cea de Nicolas. Celina ar putea fi mama lui NiNi dar ea (Celina) nu pare asa batrana ca sa fie chiar mama lui Nini. Santajatiorul e fratele ei Victor care vrea sa o cucereasca pe Nini, dar ea il iubeste pe tomas. As vrea sa stiu la ce sait pot intra sa vad din -nou toate episoadele?

| SophieLoVeKorea a răspuns:

Fatee...ganditi-va putin...selina e mai mare ca nini cu 2-3 ani.cum poate o femeie de 30 de ani sa aiba un copil de 26? DAAAH adica e la mintea copiluluilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celina este mama Ciciliei, fata lui Thomas. La sfarsitul telenovelei, cei doi se judeca pentru custodia fetitei, cre ramene in cele din urma la Thomas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Celina e mama lui Sisi deoare ce nu putea fi mama lui Nini pentru ca Nini e prea mare sa fie copilul Celinei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuu fata ei e e e sisi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuu fata ei e e e sisi am vazut pe youtub dar toti credeau ca a pierduto sau ceva era in spsniola scuze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuu fata ei ii sisi

| andreea_1581 a răspuns:

Eu am vazut toate episoadele pana acum si nu sa aflat exact. Selina a abandonat o fetita care s-ar putea sa fie nini

| andreea_1581 a răspuns:

Eu am vazut pana acum. selina si-a abandonat fiica dar nu era al lui tomas. sa-r putea ca fiica abandonata sa fie nini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretul Celinei este de fapt ca ea a avut o fetita si a abandonat-o si fratele ei Victor o tot santajaza cu acest fapt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall, azi pe 28 12 2010 a fost un film cu o chinezoaica si un calugar si calugarul vroia sa ii dea un medalion sa o apere pe weidi chinezoaica.Cum se cheama filmul? pls ziceti-mi ca mor dupa el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fie mama lui nini?!? au aceeasi varsta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretul este ca celina a abandonat-o pe fiesa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celina s-a abandonat fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Secretul Selinei este:si-a abandonat copilul de cand era abia nascut.NINI nu mai are mama, traieste cu bunicul sau, gradinar, iar acum isi cauta tatal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copilul lu celina este sisi(fica lui thomas)

| annonim a răspuns:

Nuuuuuuu, cum sa fie mama lui nini, nini are aceeasi varsta cu celina aproape cand a facuta la 10 ani, este mama lui sisi uitati-va pe toutube

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut sfarsitul si selina este mama lui Sisi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heii. urmaresc in fiecare seara serialul. de care secret vorbesti de cel in care o ameninta cineva prin telefon? secretul acela era ca ea avusese un copil pe care il daduse spre adoptie sau ceva de genu asta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, cum bine stii mama lui Nini e moarta, cred ca Celina e mama lui Sisi:d.