Nu celina nu e mama lui nini si secretul celinei e ca si -a amandonat copilul buna am 8 ani
Eu cred asa ca tot serialul asta e cu susun in jos. Nini e urata tu nu crezi iar ea nu e cam tanara sa fie cu tomas. Si selina ma innerveaza ca gata de la o simpla lavitura da vina pe nini sau pe care il prinde in fata. Iar cu trecutul ei se zice ca e mama lui nini sau la sisi aici tati sunt incurcati. Cei cu nini cum sa faca adaua indetitate pentru mine e un serial incurcat.
Eu cred ca nini nu este fica selinei, cred ca sisi este deoarece are numele la fel sisi, selina. si seamana sunt blonde cu parul cret si de aia selina nu ii plac copii, daca ii placeau ea nu siar fii abandonat si de acea ii nu-i place nici de sisi, si sisi nu ii place de ea eu asa cred, si nini are varsta aproape ca selinaa nu ar putea nini sa fie fica ei deoarece eu varstele la fel eu asa cred ce vam zis mai sus si imi place nini f mult dar acum l-a pus de la 10
Nu stiu dar NiNi are 2 vieti cea de NiNi si cea de Nicolas. Celina ar putea fi mama lui NiNi dar ea (Celina) nu pare asa batrana ca sa fie chiar mama lui Nini. Santajatiorul e fratele ei Victor care vrea sa o cucereasca pe Nini, dar ea il iubeste pe tomas. As vrea sa stiu la ce sait pot intra sa vad din -nou toate episoadele?
Fatee...ganditi-va putin...selina e mai mare ca nini cu 2-3 ani.cum poate o femeie de 30 de ani sa aiba un copil de 26? DAAAH adica e la mintea copilului
Eu am vazut toate episoadele pana acum si nu sa aflat exact. Selina a abandonat o fetita care s-ar putea sa fie nini
Eu am vazut pana acum. selina si-a abandonat fiica dar nu era al lui tomas. sa-r putea ca fiica abandonata sa fie nini
Nuuuuuuu, cum sa fie mama lui nini, nini are aceeasi varsta cu celina aproape cand a facuta la 10 ani, este mama lui sisi uitati-va pe toutube