anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu că problema pe care o voi spune aici ar trebui sa o rezolv singur, dar poate sfaturile voastre mă vor ajuta. Problema mea este aceea că nu știu dacă sa continui facultatea, sincer eu as vrea sa o continui deoarece sunt la jumătatea drumului, doar că stresul de la facultate mă face să am probleme de sănătate, chiar și decizia aceasta mă face să mă simt rău din punct de vedere fizic (probleme la stomac). Treabă e că eu vad doar două părți pozitive in a merge la facultate și acelea sunt că voi avea un viitor mai bun și faptul că voi fi mai mult timp lângă prietena mea, dar părțile negative cum ar fi că mănânc iar mâncare reîncălzită, mult stres, faptul că atunci când vine sesiunea starea mea de sănătate e foarte mult afectata, am multe restante și deja sunt la jumătate mă fac să mă gândesc că mai rău fac daca merg. Mă gândesc că după 4 ani degeaba voi avea o diplomă de facultate daca voi fi mai mult bolnav. Voi ce părere aveți, ce sfaturi aveți pentru mine, mai este puțin timp și chiar mă simt stresat de decizia aceasta.

Răspuns Apreciat de Editori
| Justme1997 a răspuns:

Continua facultatea dar nu te mai stresa asa, nu o sa conteze atat de mult cu ce nota ai promovat, doar promovat sa fie. (exclus daca esti in domeniul medicinii). Axează-te pe câteva materii din care ai putea sa iti scrii si licenta. Si daca pici un examen, nu-i capat de lume, exista restante.
Daca nu, poate stii tu mai bine ce ti se potrivește.

3 răspunsuri:
| Arrakis a răspuns:

Oare chiar vei avea viitor mai bun? Crezi tu? Ma intreb ce ai face la un loc de munca tot asa cu vaicareli. Mhm, parca e greu, e chiar greu sa te tot trezesti asa dimineata, of ce regim, 8 ore cel putin la birou in fata unui calculator? Oh, nu, sanatatea mea! Prietena mea!
Maturizeaza-te!
La facultatea aia imposibil de urmat tot asa sunt si ceilalti studenti? Bolnaviori si care mananca prost? Aia care fac mai putine restante oare sunt deja in stadiul terminal de cancer? Sau deja ai fost si la cateva inmormantari?

| Altadata a răspuns (pentru Arrakis):

Nu știu dacă ai înțeles sau nu întrebarea mea. Dar văd că tu la secțiunea de răspunsuri ai pus întrebări. Eu am fost pe cat se poate de serios și aveam nevoie de un sfat nu de morală.

| Andreeush a răspuns:

Ar fi păcat dacă renunți la facultate.
Nu zice nimeni că e ușor, însă trebuie să fii puternic, să faci față problemelor.