| lc13cm3 a întrebat:

Sunt in clasa a 5-a si vreau sa ma imprietenesc cu cineva din a 8-a dar nu stiu cum. Ce ar trebui sa le spun?! Credeti ca ele o sa vorbeasca cu mine? Cum sa fac asta? Credeti ca o sa vorbeasca cu mine la scoala? Cand stateam pe langa ele mai mereu aratam ciudat sau se uitau ele ciudat la mine. Deci astept raspunsurile voastre. Funda+vot la toti. Sunt disperata.

Răspuns Câştigător
| vio13 a răspuns:

Du-te la ele si vorbeste, daca vrei sa fi prietena cu ele! SA NU FI TIMIDA!

7 răspunsuri:
| Anonimus100 a răspuns:

De ce sa te imprietenesti cu fetele de a 8-a? Ele au alt anturaj, daca intelegi ce vrei sa iti spun, unele chiar mai fumeaza, unele au prieteni(poate mai mari ca ele ). Daca vrei sa iti faci prieteni noi, fa-ti prieteni de varsta ta cu care poti iesi afara si puteti vorbi ''pe aceeasi limba''.Nu zic ca nu ai putea vorbi cu cineva de clasa a 8-a, insa voi ganditi diferit.Ele cred ca s-ar face de ras in fata altora daca ar avea o prietena mai mica. Deci ramai cu prietenii tai, asa e cel mai bine. Paa

| adrianadragutzza a răspuns:

Trebuie sa ai curaj, ai incredere in tine...happy

| ForYouBaby a răspuns:

Da o sa vorbeascahappy fa-ti curaj si vorbestele incearca sa fi tu insati si sa ai incredere in tine nu stiu de ce vrei sa faci asta dar nah este alegerea ta happy eu iti urez succes nu trebuie sa le spui ceva anume doar deschide o discutie despre orice gandeste-te ce lear putea interesa happy nu uita capul sus! CURAJ! happy

| lc13cm3 explică (pentru Anonimus100):

Si ce daca? Stiu eu de ce vreau asta...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru lc13cm3):

Asa mă, fii hotărît.

| lc13cm3 explică (pentru ForYouBaby):

Si ce sa vorbesc cu ele? Chiar n-am nici o idee despre ce sau ce sa vorbesc cu ele.

| YourDreamGirl a răspuns:

Nimeni din clasaele mai mari nu vor fi dispuse/dispusi sa vorbeasca cu copii de clasa a cincea