In general la astfel de petrweceri toti uita ce a fost in urma, se distreaza si nu vor mai fi preocupati sa te sacaie pe tine, vei vedea ca se vor purta altfel.
Du-te pentru ca e banchetul tau si apoi iti va parea rau muuuult timp de acum incolo ca nu te-ai dus, nu ai nimic de pierdut, te duci sa te distrezi si tu pentru o noapte.Si daca cumva nu te simti deloc bine acolo poti sa pleci.
Heii! Si eu sunt a 8-a si pentru inceput: wow?:O asa repede il aveti? :O noi in iunie :d
Nici eu nu-mi suport unii colegi dar ma duc. Voi sta cu colegii mai apropiati si in plus vin si celelalte clase de a8-a. Vei putea sta de vorba cu cei din celelalte clase si vei uita de cei pe care nu-i simpatizezi. Eu abia astept sa trec a9-a sa scap de unii colegi :]] dar o sa-mi fie dor de unii dintre ei ^^
Poate totusi ai dreptate.
Eu zic sa nu te duci daca nu este important de ce sa te duci dar daca totusi vrei du-te
Pai tocmai asta e :sunt nehotarata!
Cred ca trebuie sa te duci, pentru ca reprezinta una dintre,, statiile,, de pe calea vietii tale.Macar poti imortaliza anumite momente, care te vor amuza mai tarziu.
E interesant ce zici tu acolo!
Sincer, merita! Duta si o sa vezi ca la banchet totul se uita o sa te distrezi belive me
I believe in you sau 'I believe i can fly'