Sincer, merita! Duta si o sa vezi ca la banchet totul se uita o sa te distrezi belive me
Heii! Si eu sunt a 8-a si pentru inceput: wow?:O asa repede il aveti? :O noi in iunie :d
Nici eu nu-mi suport unii colegi dar ma duc. Voi sta cu colegii mai apropiati si in plus vin si celelalte clase de a8-a. Vei putea sta de vorba cu cei din celelalte clase si vei uita de cei pe care nu-i simpatizezi. Eu abia astept sa trec a9-a sa scap de unii colegi :]] dar o sa-mi fie dor de unii dintre ei ^^
Eu zic sa nu te duci daca nu este important de ce sa te duci dar daca totusi vrei du-te
Cred ca trebuie sa te duci, pentru ca reprezinta una dintre,, statiile,, de pe calea vietii tale.Macar poti imortaliza anumite momente, care te vor amuza mai tarziu.
In general la astfel de petrweceri toti uita ce a fost in urma, se distreaza si nu vor mai fi preocupati sa te sacaie pe tine, vei vedea ca se vor purta altfel.
Du-te pentru ca e banchetul tau si apoi iti va parea rau muuuult timp de acum incolo ca nu te-ai dus, nu ai nimic de pierdut, te duci sa te distrezi si tu pentru o noapte.Si daca cumva nu te simti deloc bine acolo poti sa pleci.