E urat.E ca si cand ar zice ca tratezi animalul ca pe un obiect.
Animalele de companie sunt ca si un membru al familiei.
W.O.W.
Animalele sunt cu oamenii de la inceputul timpului.Singurul lucru care s-a schimbat e ca oamenii au invatat sa aprecieze macar cateva animale pe care le ingrijesc.
Sunt practic atateade beneficii pentru care ar trebui sa ai un animal de companie(exceptand cele la care esti alergic).
Ca fetelor le plac animalele, de aia. Si sora mea e maritata, la casa ei, cu copii si bine de stiut ca esti virgin.
Ai dreptate dar cred ca sut atati de putini utilizatori care au un hobby incat categoria ar fi pustie...
Ba da. În ziua de azi, a deține un animal e hobby. Existența noastră nu mai depinde în mod direct de creșterea și îngrijirea animalelor (cu excepția cazurilor în care trăiești la munte sau în zona rurală)
A investi într-un animal (exemplu, dresaj strict, coafat, analize și selecție pe criterii genetice și prezentarea lor la concursuri naționale și internaționale, lucruri foarte costisitoare presupune un hobby, o pasiune)
De ce oamenii țin animale exotice? (păsări, maimuțe, șerpi, feline sălbatice etc? Din hobby.
Așadar, nu e greșită deloc asocierea pet=hobby
Dar in general oamenii de genul "iubitor de bani" raman saraci sau cu un castig mediocru.
Si in general incearca sa iasa in evidenta prin faze de genul "scandalagiu", "psihopat" si altele de genul ca sa-si ascunda traumele din copilarie + mediocritatea financiara.
Normal ca nu te asteptai, esti obisnuit sa fii inconjurat doar de ratati ca tine
Am de 12 ani de zile 2 pisici in casa, si dorm cu mine in pat tot timpul. Nici eu si nici maica mea si nici alte cunostinte de ale mele care au pisici si caini nu au luat nicio boala de la ele. Iar daca animalul de casa ajunge sa dezvolte paraziti, imi imaginez ce conditii mizere sunt prezente in casa respectiva. Hai sa renuntam si la gaze, ca poate lasa un idiot gazul deschis peste noapte si dupa aia ii vine sa isi aprinda o tigara.Parerea mea este ca ai postat doar ca sa faci puncte.