| Moţata a întrebat:

happy
Traim intr-o luime condusa, as putea spune, de o credinta proprie...in care libertatea poate prea mare, ofera omului dreptul de a-si conduce corpul pirn patul societatii.

Intrebarea mea: Exista o limita a libertatii!? ..sau macar o constiinta prezenta in viata celui care o consuma? (intr-un mod ilegal)

Răspuns Câştigător
| Zatharra a răspuns:

Libertatea nu poate fi niciodată prea mare. Greșit e doar felul în care înțeleg noi să o utilizăm.
Libertatea ca orice lucru, are două fațete; o poți folosi în scopuri nobile sau în scopuri mai puțin nobile. Dar și aici depinde de persepctivă și nu se poate da o rețetă corectă.

7 răspunsuri:
| Zatharra a răspuns (pentru Zatharra):

În privința conștiinței nu m-am lămurit încă, dar am dubii cu privire la existența ei netăgăduită.

| corbulalbrosu a răspuns:

Conceptul meu despre viata se rezuma la faptul ca fiecare este propriul stapan si poate face ceea ce-i place.Motoul meu este ""Este interzis sa interzici""

| Moţata explică (pentru Zatharra):

Da, asa este!

| Moţata explică (pentru corbulalbrosu):

Da, eşti propriul stăpân. Dar fiecare celulă din corpul tău e menită să-ţi conducă corpul în funcţie de drumul pe care ţi-l alegi. Şi libertatea îţi oferă un drum gratis spre decizia ta.winking

| Moţata explică (pentru corbulalbrosu):

Da, esti propriul stapan. Dar fiecare celula din corpul tau e menita sa-ti conduca corpul in functie de drumul pe care ti-l alegi. Si libertatea iti ofera un drum gratis spre decizia ta.winking

| Zatharra a răspuns (pentru Moţata):

E bună tema de gândire.

| Moţata explică (pentru Zatharra):

Si răspunsul tău e formativ.