Iti recomand sa mergi la un psiholog si sa-ti descarc sufletul, ca te va ajuta atat cu sfaturi cat si medicatie usoara.
Apoi, apuca-te de un sport pe care sa-l faci zilnic, iesi la alergat in special dimineata farte devreme, cand te-ai trezit si ai energie, fiindca atunci ai vointa sa faci ceva bun pentru tine, sa incepi o zi noua plina de voie buna si pozitivitate.
Ti-as mai recomanda sa incepi sa socializezi cu oamenii, sa-ti faci o prietena sau un iubit, sa iesi mai mult din casa, sa te bucuri de viata si sa uiti de episoadele dureroase cu mama ta.
Ia o incet si te gandeste. De ce e asa? Ca te iubeste si ea nu semanati e clar ea vrea sa scoti tot ce e mai bun, nu stie sa o spuna nu stie sa se comporte nici la varsta asta, aia e. invata de la tine? Fi serioasa. E simplu si clar ca trebuie sa oferi fara sa ai asteptari de la ea, nu poate, poate sunt sigur alte lucruri bune toti avem plusuri si minusuri. Chestia ca nu sunt eu insumi e o chestie doar in capul tau eu asa inteleg situatia. Daca vrea cu disperare ceva ce tu nu mai poti aia e dar nu ar trebui sa te lasi afectata. Stii? Stai cu aghizama in gura si nu MAI zi nimic o sa se opresca ea singura HAHA Iar sa stii ca partea cu virginitatea trebuie sa o intelegi altfel, ca ai pierdut ceva ce nu recuperezi si nu imi pasa de ci zic trendurile, asa trebuie sa ne pastram puri. A ca nu poti ok ia un baiat va casatoriti si de acum succes voi sunteti un trup si un suflet si maicata n-are ce cata. Asa ca eu nu cred ca esti intr o stare dificila ci mai degraba trebuie sa fi 100% iubitoare precum zici., fa oleaca de lumina acolo la tine in suflet cat de cat, mai mult face un duhovnic eu ti am zis cum am putut. Succes!
Pai daca stai separat de maica-ta nu trebuie sa te lasi afectata de ce spune. Atata timp cat ai job si te descurci pe banii tai nu inteleg unde este problema?! Esti femeie in toata firea si ai dreptul sa te imbraci cum vrei tu, sa te distrezi si sa iti asumi consecintele propriilor tale actiuni. Maica-ta sa vorbeasca, tu te prefaci ca o asculti si iti faci viata cum consideri tu ca este bine. Eu sunt norocos, mama ma considera cel mai cuminte si bun baiat din lume, ce-i drept are dreptate nu o contrazic