Mergi de urgenta cu motanelul tau la medicul veterinar si nu-i da alte medicamente luate dupa ureche il vor afecta si mai mult
Sunt de acord cu ce ti-a spus userul cami23. Du-te cat mai rapid cu motanelul la medicul veterinar. Sper ca motanelul sa se faca sanatos!
Mersi pentru gandurile bune soi eu sper sa se faca bine ...astazi i-a facut veterinarul o injectie cu vitamine si cu tot ce trebuie
Alina, sincer imi pare rau pentru bietul animalut si pentru ca am trecut si eu prin ceea ce treci tu iti inteleg durerea. Ca o consolare pentru tine: gandeste-te ca ai facut o fapta buna ingrijindu-l cat timp a fost al tau, ca motanelul a avut parte de afectiunea ta si mai mult ca sigur ca a avut o viata fara lipsuri.
Este cel din avatar?
Sper sa-ti amintesti de el si sa nu-l dai uitarii, deoarece pentru o prea scurta(din pacate!) perioada de timp a facut parte din viata ta!
Iti doresc numai bine si multa bafta!
Multumesc pentru consolare esti o persoana foarte buna ..si motanelul din avatar nu este cel care a murit (motanelul il alintam Rosky deoarece era rosu cu alb )
Motanelul s-a stins in aceasta zi se pare ca avea bronsita...l-am iubit mult.dar asta e nu totul e vesnic
RAY întreabă: