| alina5560 a întrebat:

va rog sa ma ajutati...motanul meu are 9 luni si de 2 zile nu prea mai mananca, tuseste in continuu, si respira foarte greusad
cei care se pricep sau care au mai fost la veterinar cu pisicute(bolnave) ce trebuie sa-i fac motanelului meu? va rog raspundeti-mi repede!

Răspuns Câştigător
| cami23 a răspuns:

Mergi de urgenta cu motanelul tau la medicul veterinar si nu-i da alte medicamente luate dupa ureche il vor afecta si mai mult

5 răspunsuri:
| aladinbeci a răspuns:

Sunt de acord cu ce ti-a spus userul cami23. Du-te cat mai rapid cu motanelul la medicul veterinar. Sper ca motanelul sa se faca sanatos!

| alina5560 explică (pentru aladinbeci):

Mersi pentru gandurile bunehappy soi eu sper sa se faca bine ...astazi i-a facut veterinarul o injectie cu vitamine si cu tot ce trebuie

| alina5560 explică:

Motanelul s-a stins in aceasta zi straight face se pare ca avea bronsita...l-am iubit mult.dar asta esad nu totul e vesnic

| aladinbeci a răspuns:

Alina, sincer imi pare rau pentru bietul animalut si pentru ca am trecut si eu prin ceea ce treci tu iti inteleg durerea. Ca o consolare pentru tine: gandeste-te ca ai facut o fapta buna ingrijindu-l cat timp a fost al tau, ca motanelul a avut parte de afectiunea ta si mai mult ca sigur ca a avut o viata fara lipsuri.

Este cel din avatar?

Sper sa-ti amintesti de el si sa nu-l dai uitarii, deoarece pentru o prea scurta(din pacate!) perioada de timp a facut parte din viata ta!

Iti doresc numai bine si multa bafta!

| alina5560 explică (pentru aladinbeci):

Multumesc pentru consolare esti o persoana foarte buna ..si motanelul din avatar nu este cel care a murit (motanelul il alintam Rosky deoarece era rosu cu alb )