O partida de sex nebun, sunteti studenti, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri
Pai o placi, dar te place si ea? Ati avut si un dating macar? Intreb fiindca daca ea nu te vede decat ca un amic, atunci sa se treazeasca cu un cadou (destul de scump zic eu) poate nu o sa-i provoace o reactie pe care o astepti. Mai bine o inviti in oras si daca accepta i poti oferii o mica atentie, dar cu masura. Ceva simplu, dragut care se potriveste cu Craciunul.
O cina romantica intr-un local mai discret, eventual prevazut cu separeuri. Distractie placuta.
Noi nu stim ce fel de fata e, unele vor cadouri scumpe, nu pentru toate conteaza intentia, dar din ce spui tu cred ca va aprecia orice cadou. Ai putea cumva sa o faci sa.ti spuna, ii arati un clip cu ceva in tema cu sarbatorile, sa fie si amuzant sau ii spui o intamplare de.a ta de craciun si o intrebi daca mai e incantata ca in copilarie de intamplare si ce spera sa primeasca...
eu chiar nu.ti pot spune un cadou, dar iti pot spune ca ar gi frumos sa impodobiti bradul impreuna.