Cele care plang des sunt sensibila, iar cele care sunt vorbarete sunt interesante.
Prima categorie imi dau senzatia ca sunt instabile emotional, iar a doua categorie ma zgarie pe creier.
Nu sunt in masura sa judec pe nimeni, dar nu am o impresie buna despre nici una din aceste categorii,
Cele care plang des la un moment dat devin foarte enervante pentru mine. Le prefer pe cele care rad des si imi plac fetele vorbarete dar cu o anumita masura. Nici sa se apuce sa tina monologuri pentru ca este enervant sa trancaneasca o persoana incontinuu si sa nu dea drept la replica.
Depinde si din ce motive plang, daca au motive intemeiate, le consider sensibile, si asta poate fi chiar bine in unele cazuri, dar daca plang din orice lucru, e de rau si probabil le-as considera enervante si cersetoare de atentie.
Cat despre cele vorbarete, nu am nici o parere, probabil interesante, depinde mult si ce vorbesc, ca daca din 3 vorbe 2 sunt prostii sau nu au legatura cu subiectul tot nu e bine, plus ca daca stai mult alaturi de asemenea persoane pot deveni sacaitoare in unele momente, dar daca stiu sa-ti ofere spatiu si liniste cand e nevoie, e bine.
Nu imi plac in general oamenii care se plang din orice. Iar vorbaretii intr-o anumita masura.
BUBULINA întreabă: