Pai uitee cum sta treaba : banuiesc ca ai iubit (daca nu fa-ti unul ), el fiind mai mare(sau nu ) de obicei are si prieteni mai mari ..deci daca il vor invita pe el la un eveniment ca acesta,presupun ca vei merge cu el (ca partenera, stii tuuu, alea, alea), si e foarte simplu ..sau daca nu, sigur ai tu prieteni mai mari, uite cand e ziua colegilor mei si isi fac ziua de obicei sunt invitata, dar in cel mai rau caz ma invit singura.Cum? Ii zic :"iti faci ziua,nu? asa-i ca sunt si eu invitata, nu? Deja stiu ce cadou iti iau "SAU, daca "uita" (si nu e prea tarziu sa ii zic ), ii spun :"Auzi, da pe mine cui m.ai lasat? Eu nu-s invitata?"si o sa zica de cele mai multe ori : "Tu n.ai nevoie de invitatie, esti de a familei /mea"..SI cam asa merge.
NU stiu acum ce crezi tu, cu siguranta avem gandiri diferite ca NA, suntem fel si fel de oameni.
Baftaa cu majoratele
Nu am iubit.Si cunosc fete care se duc si nu au iubit Mersi de raspuns .Cam toate cunostiintele pe care le am au peste 18 ani bine eu mai am pana fac 18 .Nu stiu altii imi povestesc ca ei se duc la multe
Mersi
Nu mai spune... daca ai fi in situatie mea ai intelege da na
Nu am 18 ani nu sunt copil, si nu am prieteni. Daca nu ma crezi te invit sa vezi pagina mea de Google daca nu ma crezi, nu e chestia de a fi exclusa dar nu am fost nici la unul macar deci...
Nu sunt disperata daca tu nu stiai vestile circula si I-a gandeste-te ca lumea vorbeste si se afla.Nu sunt disperata dupa chestia asta ci dupa sa nu spuna lumea ciudata sau incuiata aia.Asta e toata smecheria.Intelegi?