anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUsad
Vreau sa dau si eu un copil spre adoptie unei familii instarite si care sa fie din Brasov.Imi pare rau si regret din tot sufletul ca trebuie sa fac pasul asta dar nu am ce face, nu are cine sa ma ajute si avort nu am vrut sa fac.de ce sa omor un suflet care nu are nici o vina pentru greseala measad. Cei care vor sa ma judece nu au nici un drept sa o faca. Dati-mi niste sfaturi.Cum pot da aspre adoptie un copil nou-nascutsad?

Răspuns Câştigător
| Danutza27 a răspuns:

Te duci la Parintele Tanase, cauti Valea Plopilor si au ei grija lui iar daca vei dori poti lua copilul inapoi http://www.valeaplopului.com/

7 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Daca-l dai spre adoptie este la fel ca un avort - sfatul meu este sa ai grija de el - ca mama lui nu poate fi nimeni

| Danutza27 a răspuns:

Nimeni de pe pamint nu are dreptul sa te judece din contra faptul ca nu ai luat viata corespunde cu cele 10 Porunci.Inainte sa iei o hotarire citeste si despre valea plopului nu stii ce va rezerva viitorul si vei dori sa ai copilul linga tine Infiat=pa valea plopului =da. Hotaraste cu frica de Dumnezeu si o sa le rinduiasca El cum trebuie

| deeacaz a răspuns:

Buna...contacteaza-ma pe adresa de mail deeacaz@yahoo.com

| deeacaz a răspuns:

Hai sa vorbim pe adresa de mail deeacaz@yahoo.com

| ina_5856 a răspuns:

Buna! Stiu eu cum se face...Stiu intreaga procedura. E mai grea, e adevarat, dar asta e! Trebuie sa urmezi calea legala. Contacteaza-ma, te rog la mirunazaga@hotmail.com

| Tiger1976 a răspuns (pentru ina_5856):

Vreau sa luam legătura fantasyshop2006@Yahoo.com

| adilemon a răspuns:

Contacteaza-ma, te rog, pe adresa adilemon@gmail.com. Ne dorim copilul.