| anthony_2971 a întrebat:

Vreau sa fac o formatie caut baterist si vocal daca vrea cineva bass varsta 10-14 ani.gasiti contact la informatin pe facebook (nr de tel.)dau funda+vot.se ofera cineva?

12 răspunsuri:
| anthony_2971 explică:

Information*

| nightmare66 a răspuns:

Ma ofer eu id meu este :diareavietiitale

| geoburndragon a răspuns:

Da vreau eu vocal
id pavel_georgiana99@yahoo.com

| GeorgiSiAtat a răspuns:

Vreau eu la vocalwinking id: geoo_georgi.am 14 aniwinking

| adi4ever a răspuns:

Oooo baterist vreau eu:d Nu am prea multa experienta dar de inceput eu zic ca e bine ca presupun ca nu vrei sa ajungem Aerosmith din prima zi... sper sa fi din Bucurestibig grin id: ady_rapid96

| CrazYKid0 a răspuns:

Ma ofer eu. Am 12 ani si vreau vocal happy Imi place foarte mult rock-ul de fapt e genul meu preferat big grin Sper sa fi din Iasiwinking id: daniela_costinel

| CrazYKid0 a răspuns:

Ma ofer eu happy Am 12 ani si sunt din Iasi id: daniela_costinel

| CrazYKid0 a răspuns:

Oops scuze pentru 2 raspunsuri doar ca nu imi aparea...cateodata netul meu imi ia razna laughing

| anthony_2971 explică:

Sunt din bucuresti

| anthony_2971 explică:

Eu am 11 ani va fi o formatie oarecum 10-14 ani. sa nu va asteptati sa castigam bani (din prima) we have to practice (trebuie sa exersam)de preferabil sa stiti limba engleza vom canta la petreceri aniversare ne facem un site si devenim celebri macar in bucuresti.stilul pop rock punk.o sa primiti un mail lasati adresa de mail. vocal ar fi ideal fata dar merge si baiat mailul meu este anthonyschally@yahoo.com cand o sa am mai multe raspunsuri va trimit mail.veti veni la o auditie.

| vaduvaelly a răspuns (pentru anthony_2971):

Salut! Sunt bun vocal, si ma picep si baterist. Daca te intereseaza suna-ma:0760351444
sau id meu: vaduva. elly@yahoo.com

| Doctorfishadi a răspuns:

Salut.Intrebarea este veche, dar mai vreti un vocalist chitarist?