Probabil răspunsul meu o să sune copilăros şi superficial, mai ales deloc gândit, dar eu o să încerc să-l fac să pară cât mai bine gândit, chiar dacă nu este
Eu zic japoneta. De ce? Deoarece mi se pare o limbă foarte drăguţă şi nu foarte grea. În plus ai multe moduri de a o învăţa. Mulţi otaku învaţă doar din anime. Aşa, ca mine. Bine... eu mai caut şi câteva site-uri pestre a ştii nişte reguli. Dacă aş avea posibilitatea, aş învăţa pe rupte această limbă. Dar părinţii nu mă cred în stare.
Dar cel mai bine este să alegi ce-ţi place ţie mai mult. Eu ştiu japoneză deoarece chiar îmi place această limbă şi o învăţ uşor doar din plăcere. Dacă faci şi tu la fel eu zic că e cel mai ok.
Succes!
Sanscrita. tu vorbesti serios? pai de unde sa-ti stim noi capacitatile tale intelectuale. sunt 2 limbi destul de dificile, dar total diferite ca si mod de a invata. si nu sunt deloc limbi "rare". du-te unde crezi ca vei face fata, cu toate ca ma cam indoiesc ca stii ceva despre ele. numai bine
Pai oricum acolo se ia totul de la zero. Daca nu stii, atunci de ce comentezi?!
Afla informatii despre cultura Arabiei si Japoneiei, gandeste-te cu ce te ajuta ca inveti aceste limbi si poate, de ce nu care dintre cele 2 tari ti-ar placea sa o vizitezi daca ai avea posibilitatea.Mult succes!