Infinitul este cel pe care nu-l poti atinge, e ca si cum ai merge pe un drum care nu se mai termina niciodată. Desi mi-am dorit ca toate momentele frumose din viata, toate clipele petrecute alaturi de cei dragi sa nu se termine niciodata intr-un final se termina, se sfârșește.
N-am de unde sa stiu ce inseamna pentru ca nu sunt obisnuita cu aceasta idee, stiu doar că acolo unde există Dumnezeu există infinit.
Eu cred ca infinitul dinafara noastra este tot pe atat cat este infinitul dinauntrul nostru.
Asta este o lege a proportiilor pe care am probat-o eu in timp, pe oamenii pe care i-am cunoscut pe dinafara si pe dinauntru.
Daca inauntru-i marginit, pe dinafara o sa-si creeze o lume la fel de limitata, daca inauntru este infinit, in afara sa are o infinitate.
Si gata cu fizica asta ca...parcavad... se va intampla fenomenul: https://www.youtube.com/watch?v=8GKPDYxTP0c
Infinitul...este vidul, dupa cum spun unii, dar eu cred ca infinitul este acel spatiu in care se gasesc multe alte lumi populate...un loc unde unii se intreaba daca ar mai exista si alte vieti prin spatiu.
Infinitul este un drum nesfârșit al iubirii, o gaură neagră misterioasă.
???????h întreabă:
LoveMierexD întreabă:
Andruta întreabă:
AddaXD întreabă: