| AndreeaCatalina123456 a întrebat:

Buna TPU vreau sa stiu ce inseamna pentru voi infinitul.Dau funda celui mai frumos raspuns.

Răspuns Câştigător
| AndaVr a răspuns:

Infinitul este cel pe care nu-l poti atinge, e ca si cum ai merge pe un drum care nu se mai termina niciodată. Desi mi-am dorit ca toate momentele frumose din viata, toate clipele petrecute alaturi de cei dragi sa nu se termine niciodata intr-un final se termina, se sfârșește.

N-am de unde sa stiu ce inseamna pentru ca nu sunt obisnuita cu aceasta idee, stiu doar că acolo unde există Dumnezeu există infinit.

13 răspunsuri:
| HDR10 a răspuns:

Infinit inseamna Dumnezeu!

| ForeverAloneGirl a răspuns:

Infinitul este un drum nesfârșit al iubirii, o gaură neagră misterioasă.

| Astella a răspuns:

Infinitul...este vidul, dupa cum spun unii, dar eu cred ca infinitul este acel spatiu in care se gasesc multe alte lumi populate...un loc unde unii se intreaba daca ar mai exista si alte vieti prin spatiu.

| Leocerba a răspuns:

Infinitul incepe bine dar mai ales spre final este interminabil.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

Infinitul nu începe, că n-ar fi infinit. El doar este în infinitatea sa. Iar că noi avem un punct de plecare, pentru infinit e infinit de irelevant. : ))
Desigur, mă foarte îndoiesc că ar exista un infinit (mai mult decât teoretic).

| Leocerba a răspuns (pentru NOname):

Logica este stiinta care-ti permite sa nu ma intelegi aici, da?
Infinitul n-are insa nicio logica dar poate fi amuzant daca-l "finisezi" printr-o definitie șoadă, dupa cum ne place 9 sa ne jucam.

NOname

Ai infinită dreptate aici, draga mea...şi fineţe, şi haz (Bang-Bang). Logica e neputincioasă în faţa touch-ul artistic. : ))

Chuck Norris e cu infinitul, restul suntem cu totii niste epigoni, asta-i adevarul.

NOname

Atunci nu-mi place adevărul tău. Îmi retează infinitul şi mă închide într-o cutie, cu tine cu tot (deşi de partea asta nu mă plâng).

Eu cred ca infinitul dinafara noastra este tot pe atat cat este infinitul dinauntrul nostru.
Asta este o lege a proportiilor pe care am probat-o eu in timp, pe oamenii pe care i-am cunoscut pe dinafara si pe dinauntru.
Daca inauntru-i marginit, pe dinafara o sa-si creeze o lume la fel de limitata, daca inauntru este infinit, in afara sa are o infinitate.
Si gata cu fizica asta ca...parcavad... se va intampla fenomenul: https://www.youtube.com/watch?v=8GKPDYxTP0c

Adevarata cutia milei, nu aia pentru bani, aia de ne-o tragem disciplinati pe cap, uneori, scurtcircuitandu-ne infinitul.