anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau un sfat/încurajare de la voi.
Vreau sa fiu mai tupeista si mai ambițioasă, stiti cum ma pot schimba?

7 răspunsuri:
| Darkmagic a răspuns:

Stai pe TPU trei luni. happy
Ai sa observi exemple incomensurabile de tupeu in a sustine cretinisme...
O sa vezi atei care la Religie urla ca "dumnezo nu exista", iar la Stiinta, ca "Universul e infinit."
De unde sa stie verzele ca infinitul permite existenta a ORICE?
O sa gasesti afirmatii cum ca "Dragostea e cel mai puternic sentiment!"...cand nu se are habar ca Ura e cel mai cel. happy
Concluzie:
Daca nici aici, unde suntem toti numai cuvinte, nu-ti dai drumul la "tupeu" in a spune orice, inseamna ca nu ai leac.
Hai ca te-am incurajat sa-mi dai macar un "eronat", "nefolositor" si "Bou"! big grin

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Darkmagic):

Ok, ok... So ce am inteles e ca esti contra atei (un posibil fanatic religios), crezi ca universul e limitat si de asemenea esti in drumul spre pesimism. Pace!

| T0T a răspuns:

Sexul te va ajuta.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Sterge-ti 2 palme.

| Darkmagic a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Gresit.
Sunt contra prostiei, indiferent daca e invesmantata in ateism sau religie, si nici nu iau in ras credintele oamenilor, pentru ca sunt..."credinte", nu "stiinte".
Nu "cred" ca universul este limitat, stiu ca este limitat, altfel nu ar putea exista.
Ca am explicat asta de o suta de ori si in felurite moduri dar comunitatea TPU refuza sa inteleaga, este o alta poveste.
Nu te-am intalnit la o intrebare despre religie, univers, sau pesimism, te-am vazut ieri, la o intrebare despre viata extraterestra, sustinand-o cu "argumentul" stiintific: "Da!", ori astfel de "argumente" dau oricui o anumita doza de pesimism.
Pace si tie! happy

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Darkmagic):

Despre faptul ca Universul e limitat, cand ajungi la capatul lui e ca si cum dai cu capul de un zis? Despre viata extraterestra am dat mai multe raspunsuri cu argumente si pur si simplu nu aveam dispozitia sa le scriu deoarece majoritatea erau deja scrise in alte raspunsuri. La intrebari despre religie am mai raspuns, dar nu recent.

| Darkmagic a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

"Dai cu capul de un zid" releva faptul ca nu ai notiuni despre univers observabil, orizont de eveniment, spatiu, sau expansiune, nu ai putea deci sa intelegi de ce universul nu are o "margine" sau un "centru", nu este nici infinit, dar nu dai in niciun "zid", si in niciun caz nu "cazi" afara din el.
Uite, vezi cum ma loveste pesimismul? laughing
Cum sa explic cuiva ca toata lumea ca pentru mine "expansiune" inseamna rosu, cand respectiva coloreaza cu rosu dragostea sau... unghiile?
Namaste! happy