| andreea1523 a întrebat:

Ziceti-mi niste filme de pe disney channel cum sunt 16 dorinte sau intalnire cu un star.
Plss puppy dog eyes
Funda love struck

Răspuns Câştigător
| DeeeaA a răspuns:

Pe langa ele ar mai fi:
High school musical,Harriet the Spy, Lemonade Mouth,Liceul Avalon,Frumoasa și Bestia,Compania Monștrilor,
Fratele Lider,Clopoțica și aventurile ei în lumea oamenilor, Magicienii pe punte cu Hannah Montana, Camp Rock 2: Competiția Finală,Viva High School Musical Argentina,Frații zburători,Johnny Tsunami,Johnny Kapahala: Din nou în acțiune, Povestea jucăriilor 2, Felinele 3: O lume nouă,Întâlnire cu un star,Albă ca Zăpada și cei șapte pitici,Viva High School Musical Mexico,Dădaca, Dadaca 2, Casper o întâlnește pe Wendy, Felinele, Felinele 2: Aventuri în Spania,Răpirea Tatălui,Un Pas În Față,Așa tată, așa Moș Crăciun,Atlantida: Imperiul pierdut,Camp Rock,Clopoțica și comoara pierdută,Fratele Urs,Hai, sări!,Minutemen,Micile Genii: Salvarea Păsării de Foc,O dorință de Crăciun a lui Richie Rich,Aventuri la motocross,Citește și plângi, Zenon, Aventuri în secolul 21, Zenon și extratereștri,Al Treisprezecelea an.
Cadet Kelly,
Geniul,
Magicienii din Waverly Place: Filmul,
Mama are întâlnire cu un vampir, Orașul Halloween, Orașul Halloween 2: Răzbunarea lui Kalabar
Halloweentown II: Kalabar's Revenge (2001)
Perfecțiune virtuală,
Pinocchio, Vrăjigemenele, Vrăjigemenele 2,
Frumoasele de la lăptărie, High School Musical 2, Programul de protecție al prințeselor, În căutarea lui Nemo.

fundita?:X:X

4 răspunsuri:
| Catelus22 a răspuns:

big grin

| Teoomycool a răspuns (pentru DeeeaA):

De unde stii atatea filme?

| Teoomycool a răspuns:

Nu stiu daca ti le dau pe toate, dar incerc: Printesa ghetii; Fratele lider; Liceul muzical 1; Liceul muzical 2; Liceul muzical 3; Tabara rock 1; Tabara rock 2; Rebela de la radio; Herriet the Spy; Lemonade mouth; Liceul avalon; Fratele lider; Felinele 1; Felinele 2; Felinele 3; Intalnire cu un star; Dadaca 1; Dadaca 2; Un pas in fata; Mama are intalnire cu un vampir; Orasul Hellowen 1; Orasul Hellowen 2. Eu ti-am spus doar filme nu si desene animate. Atatea mi-am amintit pe moment, dar sper ca te-am ajutat.