Hello, prezent! Din iunie s-a intamplat despartirea si nu a trecut o zi de la dumnezeu sa nu ma gandesc la ea, dabia acum in ultimele zile am reusit dupa atat timp sa nu mai imi vina zilnic in cap dar uite ca mai imi vine din cand in cand ce crezi, ma gandesc la ea si imi este dor de ea, am iubit o ft mult am facut multe pentru ea dar am si gresit mult, recunosc. De atunci stau si vorbesc mai mereu cu mine insumi despre situatia mea, exact ca un om nebun, dar m-a ajutat sa vad greselile mele din trecut sa ma descopar mai bine. Singura solutie care o caut si care si tie iti trebuie este sa intrii intr o alta relatie, asta te va vindeca, eu tot caut dar nu am succese si uite asa cand raman singur imi fuge mintea la ea, ea nu a fost la fel, dupa 3 sapt era cu altul, deci nah cred ca asta a fost si la ea solutia ca sa ma uite mai repede. Cam asta vad eu singurul sfat bun si real, la cate am citit si eu, le am incercat pe toate, ei bine nu merge, ah inca un sfat bun este sa iti ocupi timpul cu munca, pe mine m-a ajutat mult de cand m-am angajat, chiar imi place ca nu mai am timp de gandit cand sunt la munca ca nah sunt concentrat pe treaba de acolo si mai fac si bani frumosi dar uite ca sunt in concediu de 2 sapt si ce crezi, m au apucat din nou gandurile mai ales cand nah este acum de sarbatori si sunt singur si mai rau se accentueaza gandul asta, mai ma si gandesc ca ce bine era anul trecut de craciun cand eram cu ea etc. Sa nu mai zic ca trebuie sa mai apara cate un destept sa imi zica ca a vazut o nu stiu pe unde si automat cand aud de ea ma ia o stare de rahat. Repet, ori o relatie noua ori te afunzi in cat mai multa munca ca sa nu te mai gandesti unde nu trebuie, mai ales cand te ia si oboseala nu iti mai arde tie sa te gandesti la fostul. Succese mari iti doresc!
Multumesc pentru sfaturi.E greu, recunosc.Dar nu imi vine nici sa imi fac alta relatie de teama ca o sa ma adancesc mai rau in probleme. Vreau sa ma reconectez cu mine, sa fiu fericita si singura..sa am pacea aia interioara, sa fiu plina de viata cum eram.Dar prea greu mai trece dragostea asta..asta e problema
Este greu da, este bine ca vrei a stai singura o perioada sa te regaesti, sa te cunosti mai bine dar nu stiu daca asta te va ajuta sa nu te mai gandesti la el, pentru ca nimic nu se uita, acum depinde de oameni, unii se refac mai repede, altii mai greu sau chiar deloc, daca vezi ca trece un timp si tot asa ramai, incerca sfatul meu, cauta alta relatie si cand vei ajunge sa il iubesti pe actualul si sa te gandisti la el, o sa uiti de fostul
Azi pe 29 daca mai eram impreuna faceam 2 ani de zile si ma gandesc si imi pica greu mai ales cand stiu ca ea are relatie si e fericita si eu inca sunt singur si ma mai gandesc la ea dar mi-am dat seama de ceva si poate este si la tine la fel, nu neaparat imi e dor de ea (imi este ce i drept) dar mai mult imi este dor sa fiu cu cineva care sa ma iubeasca, sa stam impreuna sa ne plimbam etc ce mai fac indragostitii, gandeste te putin la asta, ca orice om avem nevoie de afectiune, dragoste sa stam cu jumatatea noastra dar nu neaparat ca vrem cu fostul sau fosta treaba asta
LisaJulie întreabă: