Adica ai putine ?
YAHOO! MESSENGER - NU pot adauga prieteni in lista ->>> Then was an error in the server while trying to add a contact. Please try again.
Sterge toate contactele CARE nu au raspuns la cererea ta de prietenie si apoi incearca din nou.
Bafta!
Nu e vorba ca am putine, stiu ca maximul e 1000 si am vrut sa spun ca nu e din cauza asta
Am incercat, nu merge, imi da aceeasi eroare " Your request to add a contact has taken longer than expected to complete.
The operation may have succeeded.Please check your Messenger list later."
La eroarea asta care iti da, trebuie sa astepti si sa incerci mai tarziu.
De ce ai vrea sa ai mai mult de 500 de id-uri? Oricum nu vorbesti cu toti.
Eu am vreo 350 si nu as vrea sa mai adaug, deja am prea mutli.
Stiu ce inseamna, ma refer la faptul ca apare asa de 2 luni.
Sunt persoane pe care le-am cunoscut de curand si vreau sa le adaug.
Ai sters toate contactele care nu au raspuns la cererea ta de prietenie?
Da ...si? Tot nu merge? Ce messenger ai? Este actualizat? Cum ai sters contactele? Spune-mi pasii... Ce sistem de operare ai?
Nu, nu merge. 11.5, am sters cum se sterg [ si din address book]; Windows xp.
Facem un reinstall de messenger asa ''ca la carte''? Ma gandesc sa nu se fi deteriorat vreun fisier din messenger.
NU stiu cat de bine ai facut reinstalarea ...in fine daca nu vrei sa mai continuam...nu am cu ce sa te mai ajut!
Yahoo Messenger imi spune:
1.Cei carora le-ai dat add pe noul id, marea majoritate nu au acceptat(sau chiar toti)
2.Rezultatul, yahoo ingheata posibilitatea de a mai adauga, deoarece ei il considera SPAM
3.Nu stiu cand iti da drumul,
Cand vei fii "dezghetat", enjoi -
NU are rost sa te alarmezi, este doar o masura de securitate impusa de Yahoo.
Si in final ASTEAPTA!
De ce nu le dai un mail celor de la yahoo cu problema ta?
Simplu... intri pe mess, in caz ca ai setat sa vezi doar cine e online tastezi Ctrl+h ca sa vezi toata lista de prieteni si incepi sa stergi din lista toate id-urile la care scrie in dreapta ''Add request pending'' apoi astepti o zi fara sa dai add la nimeni.La mine a functionat.Succes sper ca te-am ajutat.
SaveTheNature întreabă: