| angel70530 a întrebat:

Buna tuturor. am o problema pe care nu o pot rezolva, vorba merge despre prieenul meu, deci aitcum 3 saptamini in urma el s-a angajat la o companie, care a bagat o suma enorma de bani, si acum nu ii vine nici un venit, ii trebuie sa gaseaska doi clienti ca sa ii vina venit 500 de dolari pe persoane, dar problema este ca nu toti sunt deacort sa baga asa bani ca si dinsu.Acum el este pe 00 nu are bani nici sa se intretina pe sine, nici gazda sa o plateasca, eu nu il pot ajuta cu nimic pentru ca suntem in orase diferite si dupa asta nici financiar nu pot sa il ajut pentru ca nu lucrez dar parintii nu doresc sa ajute, deci am un stres foarte mare si nu stiu ce sa fac cu ce sa il ajut, as vrea sa imi dati niste sfaturi ce sa fac mai departe, ce sfaturi sa-ai dau sa iasa tot bine. funda pentru cel mai reusit raspuns.

6 răspunsuri:
| Maioru a răspuns:

Inger,cred ca prietenul tau a luat teapa cum se spun, nu este nici prima nici ultima, viata ofera de toate. Daca are documente din care reies sumele cu care prietenul a intrat in afacere si un contract ferm incheiat mai poate face ceva, daca nu, nu.Cred ca ar trebui sa-si caute un loc de munca stabil si un venit garantat si tu nu vei mai fi stresata iar el va avea bani.Cam atat.

| cristina562004 a răspuns:

Pai daca il iubesti si ti la el asa de mult sigur iti vei da du seama de ceva.

| mgtow a răspuns:

Sa dea compania unde s-a angajat in judecata, reclamatie la politie pentru uz de fals si inselaciune asupra lui.

| neutrino a răspuns:

Poate ne spui si ce varsta ai tu, si cum de ti-a venit idea de a intra pe acesta sectiune. In functie de raspunsul tau, cu siguranta ca te vei bucura de raspunsurile mult asteptate de tine.

| angel70530 explică (pentru neutrino):

Am 18 ani

| mona a răspuns:

Nu e prima si ultima persoana care a patit asta, singura solutie este sa accepte realitatea si sa se orienteze spre alt loc de munca