Buna.Eu nu vad nimic gresit aici.Ce ti-a raspuns iubitul tau cand i-ai zis ca vrei sa mai astepti 5-6 luni? L-ai intrebat de ce se comporta mai distant? Daca amanarea activitatii sexuale e motivul?
Sa stii ca e cat se poate de aiurea sa te daruiesti cuiva care vrea numai sa profite de tine cat mai repede. Daca nu doreste sa mai astepte inseamna ca nu tine la tine.Asta e, iti cauti pe altcineva, fara niciun regret.
Faptul că el a devenit distant din momentul in care i-ai zis acest lucru,arata doua lucruri,pe de-o parte posibil nu e dispus să petreacă atât timp sa te cunoască și prefera sa se distanțeze ușor pentru a nu te rani,iar pe de altă parte,ar mai fi și ipoteza că posibil caută doar sex,iar acest răgaz oferit de tine i se pare prea mult.
Din perspectiva unui băiat, cred că mai bine ar fi sa nu îți faci speranțe prea mari in el și să nu te grăbești in a face alegeri pripite!
In ziua de azi oamenii nu sunt ceea ce par!
Mare grija in alegerile viitoare și, eventual, daca vrei sa vorbești cu cineva, poate te pot ajuta eu cu vreun sfat sau vorbă bună
Așa că dacă vrei, mă găsești în privat!
Multa bafta!
Ce sa zic, îl înțeleg și pe el, te înțeleg și pe tine.
Apropierea fizica e importantă, mi se pare că fără ea, relația e incompletă.
Depinde aici și de vârsta lui, poate un adolescent ar fi mai dispus să aștepte. Dar când intri într-o relația cu cineva de vârsta ta, consideri că apropierea fizica este setarea default.
That being said, nu e nimic in neregula cu asta, nu ești singura fată în această situație.
Daca as fi eu in locul lui și la celelalte capitole relația ar fi ok, as aștepta. Nu o eternitate, dar cat ai zis tu, 5-6 luni este fezabil.
Ar fi fost însă o idee buna să știe de la început că la tine intimitatea fizică e mai greu de obținut.
Cipi1212 întreabă: