| andreywtza a întrebat:

Buna tuturor! Aștept răspunsuri mai ales din partea mamelor...doamnelor,am o bebelina de 4 luni, deci pot sa spun că mi-a mâncat toate puterile, eu nu am mai întâlnit copii rai așa....nu sta in căruț, nu sta in pătuț, in pat sta doar dacă vorbești incontinuu cu ea(noaptea doarme in pat), ziua daca vreau sa o culc trebuie sa stau cu ea numai pe picioare și doarme cate o ora, daca o pun ușor în pat, gata se trezește. Efectiv cam toată ziua ea trebuie sa stea numai în brațe, efectiv simt că nu mai pot. Când merg prin oraș și văd copiii cum stau in căruț, dorm in căruț in parc, chiar mi-e ciuda, a mea este tare dificila. Ai voștri cum sunt? Ofer funda

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

A meu are numai o luna și am aceias problema.
Noaptea ii mănâncă ficații lui taicas-o și ziua mie.Nici noi nu prea mai știm când e ziua și noaptea și nici ce inseamna liniște.De multe ori atipim pe rand în mașină ca al nostru și daca ne întindem un pic în pat (unde doarme de altfel ca pătuțul a rămas de decor) și simte începe gandureala de parca nu avem dreptul sa dormim și noi.
Am fost și la medic cu el si e pe deplin sănătos in afara de colicii ne lipsiți.Medicii ne-au făcut nebuni, ca cică se comporta normal dar pe noi ne-a speriat pentru ca plânge din orce, exagerat de mult, se agita rău, da din mâini și din picioare și greu îl ți sub control.

Fa și tu ca mine. Cere de la medic ceva picuri de colici sau somn, roagă-te sa funcționeze câteva zile măcar (asa merge la mine) și odihnește-te când prinzi și cât prinzi. Îți recomand să încerci ceva ne "toxic" cum e ceaiul happy drink și sa ai răbdare sa mai crească cu speranța că se va cumintii.Eu una număr zilele laughing

7 răspunsuri:
| andreeaeml1200 a răspuns:

Îti dai seama ca mosteneste comportamenul tau sau a lui tacsu. Poate asa te-ai comportat si tu cand erai bebelus. Sau barbata tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru andreeaeml1200):

Ești doar un mucoasă cu figuri. Vezi-ți de treaba ta.

| andreeaeml1200 a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate, nu mai îmi comenta aiurea, da-mi ignore daca nu îti convine ceva la mine, "spartanule"

| darrio2007 a răspuns:

Si nepoata mea a fost la fel, de mică. Acum are 5 ani. Numai dupa maica-sa se tine, chiar si acum.
Sunt foarte inteligenti si au multa energie.
Nu ai ce face, este copilul tau.

| andreywtza explică (pentru Freya1):

Deci la a mea nu ii place în leagăn electric, nici în pătuț, nici în căruță, nici în scoica, nu ii place niciunde decât în brațe sau in pat, dar în pat trebuie sa vorbești incontinuu cu ea că dacă nu se plictisește?‍♀️?‍♀️

| Freya1 a răspuns (pentru andreywtza):

Al meu cum îl pun în pătuț simte și se trezește.In scoica în mașină înainte dormea dus, acum atipeste când și când.Iar în carut la început ia plăcut ca a fost ceva nou, dar acum numai afara dacă îl țin undeva la soare și îl leagan continuu mai atipeste.
Ii dau pentru colici o grămadă de chestii, dar deja m-am învățat când plânge de la durerea de burta sau de nebun.Saracul când plânge de la colici mi se rupe inima.Se strânge tot, se roseste și zbiară.

| iulia0514 a răspuns:

Nu exista copiii rai ci doar copiii neînțeleși ceea ce vreau eu sa zic e ca părinții trebuie să înțeleagă că copilul lor e unic și nu trebuie comparat cu alți copiii pentru ca niciodată nu o să fie doi copiii la fel ca comportament dacă al mei sta în căruț nu e obligatoriu ca al tău sa facă la fel, în primele luni de viață copiii au nevoie sa simtă căldură mamei și sa ii audă bătăile inimii asa se simt ei în siguranță, sincer nu recomand dormitul în același pat cu copilul din mai multe motive dacă totuși copilul refuza dormitul în pătuț soluția ar fi un pătuț cosleeper pentru a te simți aproape! Acum dupa ce am scris un roman întreg am sa te întreb și eu dacă copilul nu are cumva dermatita pentru ca s-ar putea ca asta să-l deranjeze