Habar nu am cine e individul.
Ma mir de cum cunosti atatia.
E Mihai Gadea. Stiu, unii il acuza de propagandism psd-ist, insa e directorul unei importante televiziuni.
Daca ii crezi pe jurnalisti, atunci tot ce au spus ei este real. Tu nu vezi ca televiziuni diferite trateaza acelasi subiect si ceea ce spun fiecare este diferit sau chiar opus?
Eu mă feresc să discut subiectul, pentru că Soros pare bau-baul perfect în Europa, dar internetul e plin de informații și îți poți forma singur păreri.
Spre ex. Gâdea, și implicit Antena 3, se laudă mereu cu afilierea la CNN. CNN e postul no.1 de propagandă al democraților, Soros etc. deci e un pic ciudat.
Hannity e principalul moderator de la Fox News, care-i un fel de Antena 3 al SUA, lider de audiență, post conservator, pro-republican, singurul care l-a susținut pe Trump întotdeauna.
Da, adevarat.
Stirile pot fi selectate, in functie de interesele jurnalistilor.
Presa este cel mai bun instrument de propaganda, dupa site-urile de socializare, caci e a patra putere in Stat, in mod neofcial.
Da, e ciudat.
Din cate am observat (sunt telespectator Antena 3 ), "antenistii" sunt pro-republicani. Badea o spune raspicat de cate ori are prilejul.
Ca fapt divers, Badea e destul de prost informat legat de multe subiecte pe care le abordează.
E dificil sa faci emisiune aproape zilnic si sa vorbesti si la radio.
Probabil ca timpul nu ii e suficient
Jurnalistii sun foarte bine informati. Ei nu spun tot ce stiu pentru ca nu au "verde " de la cei care ii platesc, dar asta nu insamna ca nu stiu. Este drept ca fiecare in parte se ocupa in mod deosebit de un anume domeniu, dar afla oricum de la ceilalti stiri din toate domeniile.
Da, fiecare cu părerea lui, eu mă consider destul de capabil să deosebesc o dezinformare de o manipulare.
Pentru ca cunosti (iarta-mi cacofonia ) scena politica americana, poti imi raspunzi care sunt preferintele tale politice din aceasta zona?
Un ex: https://en.wikipedia.org/wiki/Brett_Kavanaugh_Supreme_Court_nomination
sunt un fel de USR la o scară mult mai mare.
dar nici fanul anumitor indivizi din administrația Trump nu sunt.
Ia-l exemplu pe Pompeo care consideră că Ed Snowden trebuie adus în țară și executat.
RAY întreabă: