| L a întrebat:

Care este parerea voastra despre meseria/profesia de actor? Cea mai buna si argumentata parere va primi fundita

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Este de-ajuns sa ai un vis, cum ar fi visul de a fi actor? E de-ajuns sa simti ca iti fierbe in sange? Asa ca intr-o sala de teatru, aproape obisnuita, publicul este chemat la un concurs, o auditie. O provocare, ca in fata unei oglinzi intoarse, pentru a descoperi, de fapt, ce inseamna a fi actor, de a intelege ce inseamna a rosti niste cuvinte pe scena in fata unor fete care asteapta. Este actorul o voce a celui din public? Un spectacol nascut din setea de a juca.
A fi actor inseamna a spune si a trai povesti, inseamna a trai diverse roluri si a ramane intotdeauna copil.

4 răspunsuri:
| Becky97zambarici a răspuns:

Eu cred ca foarte placut sa fii actor.Nu ai stresuri prea mari, trebuie doar sa inveti replici.Mie una imi place actoria si chiat as vrea sa ajung actrita, desii nu e chiar banuasa laughing

| Rockart a răspuns (pentru Becky97zambarici):

Aş vrea să ştiu în câte piese ai jucat până acum (la şcoală, nu neapărat într-un teatru adevărat) de ştii că e atât de uşor şi că îţi place.

mariana
| mariana a răspuns:

Profesia de actor este o cale de a-ti putea indeplini un vis, in cazul in care ai si calitatile necesare pentru a putea interpreta un rol.
Nu este ca orisicare alta meserie, prin ea, daca esti bun, poti cuceri inimile cinefililor si ale spectatorilor, depinde unde joaca actorul in cauza, devii persoana publica de fapt, dar daca esti un cabotin, alegerea ta, poate sa te duca in derizoriu.
Talentul este cel care iti va da chemarea spre o asemenea profesie si el trebuie sa fie cuantificat de persoane calificate in acest domeniu.
Mult succes si o viata de "actor/actrita", implinita.

| Becky97zambarici a răspuns (pentru Rockart):

Pai am jucat in 2 piese dar nu la scoala ci la un club de actorie si urmeaza sa mai joc in una luna viitoare