Prietena mea cea mai buna este lesbiana. Cred despre ea ca este un om normal, empatic si foarte bland. Isi vede de viata, nu incearca sa agate fete straight, deci parerea mea este ca orietarea sexuala a fiecaruia este un subiect personal, care n-ar trebui criticat atata timp cat nu deranjeaza alti oameni.
Cred ca orientarea sexuala a fiecareia este o problema strict personala si nu ar trebui sa ne intereseze sau deranjeze, bineinteles daca nu fac parada de aceasta.
Am un pitic pe creier care nu ma lasa sa accept asta.Atata timp cat nu ii vad in parc cum se 'ling' ( a se intelege saruta) si atata timp cat nu sunt nevoit sa ii explic plodului sau nepotului sau catelului de ce georgica il saruta pasional pe stefanica.Nu am nimic cu nimeni.Cum sa explici unu-i copilo de 5 ani ca asta e normal, cand eu nu pot intelege asta normalitate? poate sunt mai invechit.Dar atata timp cat se ascund, nu imi pasa.
Atata vreme cat nu influenteaza pe nimeni (fara acordul acelei persoane), atunci... totul este ok, este viata lor, iar in viata trebuie sa fii fericit ca persoana. Daca in asta consta fericirea lor sau asta face parte din fericirea lor, atunci numai bine le doresc Fiecare cu orientarile sale.
De ce i-as da un exemplu negativ viitorilor mei copii, sau copil, incercand sa ii bag in subconstient ca ilie se freaca cu vasile, e ceva normal? Unde e reproducerea? In plus asta e o boala cu gay, lesbi etc.Nu am nimic cu nimeni, atata timp cat nu sunt fortat sa explic la copii nepoti si alte rude micute, cum de se intampla asta.Cand e major, dupa 18 ani, sau chiar si mai mic 16 17 poate intelege ca e o boala, si ca nu e normal.Suntem lasati sa ne reproducem.Cu sexu ana.l sunt de acord daca e vorba de femeie barbat.In rest? sunt eu mai comunist, scuze ca zic, tu i-ai explica copilului tau ca e normal sa faca sex 2 barbati, ca mai tarziu sa iti vina acasa cu ionel sa iti spuna ca e iubitu lui in conditiile in care pe copil tau il cheama alex? adica pe bune?
Ma uimeste sa vad argumente asa slabe si pareri așa neinformate in 2020. Dar acum am vazut ca tu crezi in zodii. Nu mai conteaza. Homosexualitatea nu e o boala. Și nu e influentabila. Esti sau nu. Ura e o boala. De la un sarut crezi ca se gandesc copiii la sex an.al? Nu esti normal... Chiar daca te minti ca esti.
Cum le explici copiiilor de ce se pupa heterosexualii pe strada?
Pentru ca e fumeie,nu? no, daca un barbat, are o familie, are un copil, are o sotie, si incearca sa faca sex cu un barbat pentru o fantezie de a lui, pot accepta asta.In fond, nu vad nimic gresit in a avea o aventura cu un barbat daca cei 2 isi doresc asta.Dar sa nu duca asta la rang de relatie.Cum dracu mai populam pamantu daca o sa fim toti niste dosnaci?
Ma nu stiu, eu am o alta parere despre sexul cu o femeie.E ceva sublim, ceva tandru.Pe cand cu un barbat, nu stiu, probabil am probleme erectile, nu pot capata o erectie nici in 50 de ani gandindu'ma la un barbat oi fi eu defect.Dar, fiecare cu ce ii place.Eu incerc sa iti explic ca nu e ok sa fi pe invers, dar cine sunt eu sa iti spun ce sa faci? Dai bataie, fa ce simti.
Cred ca au trăit anumite traume, cazul unui prieten care era respins si batjocorit de genul feminin a început să fie atras de genul masculin
Fiindu mi amic nu mi se pare nimic urat cand este vb de el dar cand îi văd pe alții simt dezgust...
Se spune lesbiene nu lezbience.
Singurul disconfort pentru mine ar fi
1. sa nu mai ceara legalizarea casatoriei intre ei si ele, ca notiunea de familie moderna/traditionala nu ar trebui sa insemne asta vreodata!
2.sa nu se manifeste public pe strada, sa numai faca parade, ca eu si cei hetero nu ne manifestam public ca suntem hetero, ei de ce o fac? din cauza frustrarii ca-s diferiti sau de ce?
3. sa nu faca acte necugetate in public, gen sarutari, sa se tina de mana etc sa faca ce vor in spatiul lor privat
In rest nu am nimic cu ei, sa fie in bafta lor pretenas!