Mgtow tu esti atat de dezamagit de femei incat spuneai ca vrei sa iti cumperi un robot masturbator. Asa ca nu-ti sta bine sa faci glumite de acest fel. Celcestietot nu mai zic. Crestin obisnuit. Plin de ura fata de aproape.
In niciun fel. Tot copilul meu e. Personalitatea lui e aceeasi. Nu am crescut in ura si in prejudecati. Nu fac copil din motive egoiste. Cum ar fi sa-mi aduca mie apa la batranete. Sau sa-mi duca numele mai departe. Si sa ma bucure cu nepotei. Fac copil pentru ca vreau sa formez un om. Si sa-l cresc in asa fel incat sa fie fericit. Daca fericirea o sa o gaseasca langa un barbat nu e treaba mea. Nu e treaba mea ce face copilul meu in patul lui. E absurd. Daca e hetero sa ii spun si in ce pozitii sa o faca? Sexualitatea ar trebui sa tina doar de intimitatea lui.
Planeta este suprapopulata. Este ipocrit sa afirmi ca tu faci copil gandindu-te la planeta si nu la tine.
Cel mai important intr-o dezbtare,e sa intelegi si punctu celuilalt de vedere. Daca tu asta crezi, e ok.Dar eu sunt ferm convins,si fie de ar trebui sa imi INDOCTRINEZ copilu, mai rau decat fac preoti cu religie, voi face asta fara sa ezit, fara scrupule, si fara sa clipesc.Imi voi asigura nepotii, si imi voi asigura urmasii cu orice pret.AI inteles? E problema ta cum iti educi copii, sau ce le inspiri. Daca tu le spui ca e normal sa se culce barbat cu barbat, inseamna ca tu accepti asta, si iti plac barbati.E alegerea ta, insa eu nu concep asta mai ales la copilu meu etc.
Bine, atunci du-te in colentina,pantelimon,cartiere rau famate,si incearca sa schimbi asta, vei veni cu picioarele legate de gat.Tu nu intelegi romaneste? Eu aleg ce sa vad, nici tu, nici popa nici isus daca se scoala din morminte, sau daca vine din cer nu ma face sa imi schimb parerea, cum nici pe tine.Tu chiar nu intelegi? iti trebuie 1 neuron sa intelegi ca daca asta e parerea mea, nu mi-o poti schimba tu.Sau eu tie.Eu incerc sa iti desenez ca la un copil autist,si sa iti dau mura in gura."Prietene,asta e parerea mea, ori o accepti, ori NU, e problema ta ce crezi, eu voi crede in continuare la fel " si punct.Ce atata palavrageala? tu nu realizezi ca trebuie sa accepti un om asa cum e? Eu sunt homofob na, nu accept de nici o culoare gandu ca un barbat se freaca cu un alt barbat. Daca tot le ti partea atat, du-te si te freaca si tu cu unu si gata ce atata cearta
Woaaah!
Esti si ipocrit.
Planeta este suprapopulata!
Daca te gandesti la Romania, asta-i altceva...
Deci, sa recapitulam: homofob ipocrit, dezgustator, cu mintea unui cimpanzeu in calduri si singur(sa nu-mi spui ca esti cu cineva ca ma faci sa rad!)
Cat timp iti va lua pana "iesi din dulap"?
Nici pe mine, dar nu ma c*c pe mine sa folosesc dubla masura cum faci tu.
Am bani de prezervativ si ma voi "reproduce", nu-ti fa griji.
Ma gandesc ca 8 copii ar fi de ajuns.