anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor!
Ce părere aveţi despre sistemul sanitar românesc?
De ce medicii sunt atât de ciubucari,de sunt atât de incompetenţi,nici măcar nu sunt în stare să pună un diagnostic corect, stau şi mă întreb aşa sunt şi cei din străinătate,sau numai la noi îi posibil aşa ceva?
De ce merg lucrurile aşa de prost în ţara noastră,credeţi că în viitorul apropiat se va schimba ceva,se va redreza cândva ţara asta din toate punctele de vedere, nu numai în domeniul medical?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai infect sistem din toate timpurile!
Datorită lui îl am pe tata în pământ, sâmbătă îi fac de 6 luni!
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu daca tara asta se va redresa vreodata si despre sistemul sanitat romanesc atat pot sa spun: e cu moralul la pamant

| Wøodenpints a răspuns:

Păi ai făcut ceva ca să schimbi asta? Sau doar te plângi pe internet şi cauţi oameni care au observat şi ei aceste probleme ca să plângeţi împreună.

| valentingb a răspuns:

Cata vreme oamenii continua sa nu aiba respect de sine, voteaza primarul pentru o bere, stau umili in fata doctorilor, nu respecta nimeni legea, nu se unesc, nu isi iubesc tara, nu stiu cand sa spuna NU atat in viata privata cat si public, nu se opresc din vorbit si se apuca de facut, cat timp le permit politicienilor sa faca ce vor, nu. Nu se va schimba. Am fost obisnuiti sa stam si sa asteptam,sa ne dea statul, si atunci cand nu mai putem aici,sa plecam afara,dar cand ne intoarcem, suntem la fel de prosti ca in ziua cand am plecat. Daca unul vrea sa faca,ceilalti il trag in jos,in loc sa-l ajute, in speranta ca ii va trage in sus dupa el candva. Nu am vrut sa cred, dar acum nu am de ales, sunt de acord cu nationalistii extremisti. Avem nevoie fie de monarhie, fie de dictatura, daca nimeni nu vrea sa faca din proprie initiativa, macar sa faca din ordinul liderului. Asa nu se mai poate, ceii mai mari hoti sunt cei mai mari lideri, si se rafuiesc intre ei. Trebuie o lege mai dura si oameni ai legii mai duri, sa-si riste viata. Cata vreme vezi la TV " cunoscutul interlop X" ...cunoscutul? Si mai e liber? Daca astia nu i-ar mai sufoca pe cei corecti, ar da si tara inainte.

| Solsagan a răspuns:

De ce generalizezi?
Nu toţi medicii pretind o sumă de bani adiacentă, pentru că şi aşa au un salariu destul de mare.
Nu toţi sunt incompetenţi. Ai terminat o facultate, nu ai cum să fii incompetent, pentru că la urma urmei, ai învăţat ceva în timpul acelor ani.
Când nu o să ai ce mânca, unde locui, numai atunci poţi spune că lucrurile merg prost în ţară. Doar când economia, industria agricolă şi altele vor fi la pământ.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Bună!
Dar tu ai făcut ceva?
Ţi se pare că merge ţara asta în bine,hm?
Tu nu vezi câţi oameni MOR cu zile prin spitale sau eşti orb?
Tatăl @Legiuitoarei a murit din cauza deştepţilor de doctori,n-or fost în stare de nimic,n-or fost în stare să depisteze că are cancer,când în sfârşit şi-or dat seama,a fost prea târziu,păi ce-i prostia asta la noi,ţi se pare normal aşa ceva?
Mie NU!
Da,îmi pare rău pentru ea, deoarece NU merita acest lucru!
Pentru că ştiu că-i este destul de greu să trăiască cu acest gând că părinţii ei nu mai sunt lângă ea şi ştiu că suferă mult din cauza aceasta!
Ce vă pasă vouă? Vă doare pe voi undeva de suferinţa altora, nici în cot nu vă doare, vai de capul vostru, nu ştiţi pă ce lume trăiţi.
Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Solsagan):

Bună Solsagan!
Deocamdată am ce mânca,am unde locui,mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru toate acestea.
Dar toate costă,să ştii!
Nu-i uşor să ştii,mâncarea e destul de scumpă,ce pot să mai zic despre întreţinere,ştii cât de dublate îmi vin facturile lunar?
Economia nu-i la pământ,nu...ce să spun,foarte bine merge,de bine ce merge,trebuie să stau despărţită de mama mea atâtea luni din an,ca ea să plece pe dincolo,să poată să aducă un ban,să putem pune mâncare pe masă şi să plătim întreţinerea,facem acest sacrificiu să putem trăi,îţi spun SINCER că dacă ea nu ar pleca,dintr-un salar nu s-ar putea trăi deloc la bloc,să ştii şi tu
Îmi spui tu mie că economia nu-i la pământ,habar nu aveţi,deşi se vede că unii o duc destul de bine se pare că,când sunt unii săracii care la ora actuală MOR DE FOAME! Ce d... vi se pare că-i aşa bine în ţara asta?
Scuteşte-mă cu medicii tăi,nu-s buni de nimic, nu-s în stare de nimic, ăştia nu-s medici ce avem noi, să-ţi fie foarte clar!
Aşa că lasă-mă, nu ai dreptate absolut deloc!
Pa!

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

A, da, iar referitor la cei care mor de foame, nici de ei nu-mi pasă. Majoritatea sunt alcoolici, drogati, oameni de nimic, ăia care au făcut 15 copii şi nu au cu ce sa-i crească...deci tot din vina lor au ajuns muritori de foame.
Că dacă ai chef de muncă şi vrei să munceşti să câştigi un ban, nu vei muri niciodată de foame.

| Solsagan a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, pentru faptul că ai ce mânca şi unde locui, îi mulţumeşti mumă-tii, nu duhurilor imaginare. Când ţi-a dat dumnezeul tău bani?
Bre, dacă economia era la pământ, nu mai existau produse pe piaţă, înţelegi? Pâinea pe care o mănânci tu, nu depinde doar de alimentara de unde o cumperi. Depinde de brutărie, de furnizori, de cultura agricolă, la un moment dat. Dacă nu ar mai exista finanţare, nu tu cultură agricolă, nu tu pâine.
Nu mă interesează că mumă-ta lucrează în străinătate.
Nu toţi lucrează acolo şi unii chiar o duc decent.
Nu mă interesează nici că unii mor de foame. La muncă, copilaşi, nu la dat din gură.
Eu o duc ok aici, deci mi se pare ok cum trăiesc în ţara asta, iar de restul nu mă interesează.
Măi, dacă tu ai dat peste un medic insuficient pregătit, nu înseamnă că toţi sunt la fel.
Şi momentan, comentez când vreau, nu când consideri tu că e ok.

| Holocaust a răspuns:

Nu e vina medicilor...
Ce-i drept sunt si destui incompetenti, dar nu-i baga pe toti in aceeasi oala.
In Romania, spitalele au ajuns sa fie conduse de manageri, care practic sunt cam paraleli cu medicina.Sa nu mai vorbesc de faptul ca tara exporteaza inteligenta.7 din 10 studenti pleaca in strainatate sa-si continuie studiile...iar asa-zisii conducatori nu le dau niciun motiv ca sa ramana.
Daca te face sa te simti mai bine, in alte tari e mult mai rau.